Zoeken

Werken bij de Rabobank

Net een stapje meer doen voor de klant. Dat is de instelling van medewerkers van Rabobank Vallei en Rijn. We hebben een helder doel: mensen helpen bij het realiseren van hun financiële ambities door samen te werken.

Werken bij Rabobank Vallei en Rijn

Wie zijn wij?

Rabobank Vallei en Rijn heeft vestigingen in Ede, Bennekom, Wageningen, Rhenen en Veenendaal. Dagelijks zetten 260 medewerkers zich in voor onze klanten in een mooi en uitdagend werkgebied. We zijn een ambitieuze en persoonlijke bank waar het draait om mensen. Een bank waar het plezierig werken én bankieren is.

Word jij de Rabobank?

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals. Hbo'ers of academici. Managers en specialisten, zowel in de advisering als in de ondersteuning. Mensen met ervaring binnen de financiële dienstverlening of die het vak het vak willen leren. Speciaal voor talenten met of zonder werkervaring, heeft Rabobank TopTalent ontwikkeld. Het idee is dat we elkaar beter leren kennen.

Kom ons team versterken

Rabobank Vallei en Rijn zoekt regelmatig nieuwe medewerkers. Bekijk onze vacatures of registreer je profiel. Je ontvangt dan automatisch bericht, wanneer er een passende vacature ontstaat.