Zoeken
Een goede hypotheek: betaalbare maandlasten.

Bijzonder Beheer

Als ondernemer kent u uw bedrijf door en door. U formuleert doelstellingen voor nu en straks. Toch kan het soms misgaan en komt de financiële gezondheid van uw onderneming – door interne of externe oorzaken – in gevaar. In dat geval kunt u rekenen op de intensieve begeleiding van onze afdeling Bijzonder Beheer. Want Rabobank Westland is uw partner in goede én slechte tijden.

Deskundig.

Op onze afdeling Bijzonder Beheer werken medewerkers, die gespecialiseerd zijn in complexe financieringsvraagstukken. Zij weten wat er speelt in uw branche én in onze regio. Zij kunnen bovendien de hulp inroepen van deskundigen, van gespecialiseerde juristen tot onafhankelijke accountants. Daarbij hebben ze oog voor de toekomst van zowel de ondernemer als de onderneming.

Gericht op de toekomst.

Het traject van intensieve begeleiding start met een situatieanalyse. Uw accountmanager onderzoekt de cijfers, de knelpunten, de mogelijkheden en de oplossingen. Vervolgens stelt uw accountmanager samen met u een plan van aanpak op. Daarin staan alle maatregelen met bijbehorende scenario’s om uw onderneming weer gezond te maken. Wilt u meer informatie over onze afdeling Bijzonder Beheer? Klik dan hier voor de folder.