Webinar Brexit, mis het niet1

Webinar Brexit gemist?

Kijk het webinar Brexit van maandag 25 februari 2019 terug

Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie, waarmee de Brexit een feit is. Onlangs discussieerden onze economen van Rabo Research over de meest waarschijnlijke Brexit uitkomst. Wordt het een ordelijke of toch een harde Brexit? En hoe kun jij je als ondernemer voorbereiden? Kijk het webinar terug en ontdek de antwoorden.

Ga naar het webinar

Brexit… wat nu?

Het Verenigd Koninkrijk is voor Nederland de derde exportbestemming. De Brexit heeft dan ook grote impact op veel Nederlandse ondernemers. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de mogelijke gevolgen van de Brexit en je er op voor te bereiden.

Over het webinar

Onlangs organiseerde Rabobank een (live) webinar dat in het teken stond van de onderhandelingen rondom Brexit. Tijdens het webinar bespraken we wat een ordelijke Brexit, met een transitieperiode tot mogelijk eind 2022, voor ondernemers betekent. Ook habben we het over de kans op en de gevolgen van een harde Brexit. Met nog zes weken te gaan en de verlamming in de Britse politiek rondom de Brexit-kwestie is de kans op een harde Brexit, waarbij er geen afspraken zijn gemaakt over hoe het Verenigd Koningrijk de Europese Unie verlaat, bijna even groot. 

Zorg ervoor dat je weet wat er speelt. En welke kant het ook opgaat, je voorbereid bent.

Kijk het webinar terug