Dag van de ondernemer

Zet ondernemers in het zonnetje tijdens 'Dag van de Ondernemer'

Vrijdag 15 november is het de Dag van de Ondernemer. Een dag om ondernemers te bedanken voor hun positieve energie, doorzettingsvermogen en lef. Waarom? Omdat er in Nederland ruim 1,8 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land.

Motor van de Nederlandse economie

Ondernemers creëren groei, banen en welvaart: ze zijn de motor van de Nederlandse economie. En daar is de Rabobank trots op! Wij zijn dan ook voor het tweede jaar op rij partner van de Dag van de Ondernemer. Een partnerschap dat laat zien dat we voor ondernemers klaar staan: hen helpen met de groei van hun bedrijf en een relevant netwerk bieden.

Bekijk hoe op rabobank.nl/groei

Ondernemers, bedankt!

Door heel het land worden ondernemers in het zonnetje gezet door verschillende brancheorganisaties, verenigingen, gemeenten en bewindspersonen. Ga na welke activiteit bij jou in de buurt plaatsvindt in de activiteitenagenda op www.dagvandeondernemer.nl

Stuur een digitaal kaartje

Wil jij zelf een ondernemer in je omgeving bedanken? Dat kan! Via de website van de Dag van de Ondernemer stuur je gratis een digitaal kaartje.

Stuur een kaartje