Dag van de ondernemer

Zet ondernemers in het zonnetje tijdens 'Dag van de Ondernemer'

Vrijdag 20 november is het de ‘Dag van de Ondernemer’. Een dag om ondernemers te bedanken voor hun doorzettingsvermogen, lef en flexibiliteit, zeker in deze onzekere tijden. Op 20 november roepen wij uit volle borst: ondernemers, bedankt! Want Rabobank is trots op jou als ondernemer & op ondernemend Nederland. Welke ondernemer bedank jij?

Stuur een kaartje

Wil jij zelf een ondernemer in je omgeving bedanken? Dat kan! Via de website van de Dag van de Ondernemer stuur je gratis een kaartje.

Stuur een kaartje

Dag van de Ondernemer X Rabobank

Al vijf jaar worden ondernemers op de derde vrijdag in november in het zonnetje gezet door brancheorganisaties, verenigingen, gemeenten en bewindspersonen. Ondernemers dragen bij aan de groei van de economie, de werkgelegenheid en de welvaart. Zij laten zien out of the box te kunnen denken, ook ten tijde van crisis. Ondernemers zijn de motor van de Nederlandse economie. En daar is Rabobank trots op!

 

Ondernemers, bedankt!

Rabobank is voor het derde jaar op rij partner van de Dag van de Ondernemer. Een partnerschap dat laat zien dat we voor ondernemers klaar staan, in goede en in slechte tijden. Kijk wat jij kunt doen om een ondernemer te bedanken op  www.dagvandeondernemer.nl

 

Download gratis het e-book "sterker uit de coronacrisis"

Praktische gids voor financiële grip op je bedrijf

De coronacrisis laat diepe sporen na in het Nederlandse ondernemerslandschap. Heel wat ondernemers vechten voor het voortbestaan van hun business. Juist nu is financiële grip op je bedrijf belangrijk! Wil je hier meer over weten?  Download het  gratis e-book ‘Sterker uit de coronacrisis’.

Meer informatie over het gratis e-book