Dag van de ondernemer

Zet ondernemers in het zonnetje tijdens 'Dag van de Ondernemer'

Op vrijdag 19 november is het de ‘Dag van de Ondernemer’. Op deze dag bedanken we jou als ondernemer voor je durf en je doorzettingsvermogen. Omdat jij en jouw bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. Op 19 november roepen wij daarom uit volle borst: ondernemers, bedankt! Want Rabobank is trots op jou als ondernemer & op ondernemend Nederland. 

Stuur een kaartje

Wil jij zelf een ondernemer in je omgeving bedanken? Dat kan! Via de website van de Dag van de Ondernemer stuur je gratis een kaartje.

Stuur een kaartje

Dag van de Ondernemer X Rabobank

Op de derde vrijdag in november worden ondernemers in het zonnetje gezet door MKB-Nederland, brancheorganisaties, verenigingen, gemeenten en bewindspersonen. Ondernemers dragen bij aan de groei van de economie, de werkgelegenheid en de welvaart. Zij laten zien out of the box te kunnen denken, ook in tijden van crisis. Ondernemers zijn daarom de motor van de Nederlandse economie. En daar is Rabobank trots op!

 

 

Ondernemers, bedankt!

Rabobank is trotse partner van de Dag van de Ondernemer. Een partnerschap waarmee we willen laten zien dat we de toegevoegde waarde van ondernemers erkennen en waarderen. Wil jij ook een ondernemer bedanken kijk dan op www.dagvandeondernemer.nl wat jij kunt doen.

 

Gratis E-book 'Sterker uit de coronacrisis'

Ook handig: gratis gids met praktische tips

Het e-book ‘Sterker uit de coronacrisis’ helpt je grip te krijgen op de financiën van je onderneming. Zo lees je onder meer:

hoe je je werkkapitaal verbeterthoe je voor extra financiële ruimte zorgthoe andere ondernemers omgaan met de coronacrisis

Meer informatie over het gratis e-book