Ondernemers aan het werk

Rabobank introduceert Fundr: snelle financieringsaanvraag dankzij data

Met Fundr ontvangen ondernemers binnen 15 minuten een persoonlijk financieringsaanbod. Hoe? Door slim gebruik te maken van data ontvang je met Fundr een persoonlijk aanbod op basis van jouw transactiegegevens en (openbare) gegevens. Fundr is een merk van de Rabobank.

De wereld van zakelijk financieren verandert snel. Nieuwe wetgeving zoals PSD2 biedt interessante mogelijkheden om innovatieve diensten te ontwikkelen. Daarom wordt met Fundr de oplossing geboden: een nieuwe manier van financiering aanvragen, waarbij ondernemers snel een persoonlijk financieringsaanbod ontvangen.

Check je mogelijkheden met Fundr Lees meer over Fundr

Waarom Fundr?

Bij de Rabobank weten we dat ondernemers met investeringsplannen snel duidelijkheid willen over hun financieringsmogelijkheden. Ook geven ondernemers aan dat persoonlijk contact belangrijk is als zij willen investeren. Met Fundr wordt ingespeeld op deze behoeften. Ondernemers kunnen binnen 15 minuten berekenen hoeveel ze maximaal kunnen lenen en welke rente daarbij hoort. Ook kunnen ze bellen met een betrokken accountmanager als ze vragen hebben of even willen sparren.

Hoe werkt het?

Met Fundr kun je in 5 stappen een financiering aanvragen. Loop je ergens vast, heb je een vraag of wil je even sparren over je financieringsaanvraag? Geen probleem, bel gerust met een accountmanager via 088 72 26 231.

  1. Ga naar Fund-r.nl en vul het bedrag in dat je nodig hebt.
  2. Deel eenmalig de transactiegegevens van je bankrekening. Met je laptop of computer gaat dit makkelijker dan met je smartphone.
  3. Ontvang vrijblijvend een persoonlijk aanbod.
  4. Wil je even sparren over het persoonlijk aanbod? Bel dan met een accountmanager via 088 72 26 231.
  5. Bevalt het persoonlijk aanbod? Dan nemen een accountmanager contact met je op om alles door te spreken.
Check je mogelijkheden op Fundr Lees meer over Fundr