Auto verkoper loopt naast een potentiële klant

Online duurdere producten verkopen zonder risico’s

Wil je als ondernemer online duurdere producten verkopen zoals bijvoorbeeld auto’s? Met Rabo Safe2Pay kun je jouw klanten laten afrekenen zonder dat zij risico lopen. Bovendien heb je als verkoper zekerheid dat je het geld ontvangt.

Bij Rabo Safe2Pay maakt de koper het geld niet direct over naar de verkoper. Het geld wordt bewaard door Rabo Safe2Pay. Pas op het moment van levering wordt het geld overgemaakt naar de verkoper. Rabo Safe2Pay biedt zo beide partijen zekerheid: de koper die pas betaalt als het product of de dienst ontvangen is, en de verkoper die zekerheid heeft dat deze het geld ontvangt.

Vergroot je markt en je omzet

De online bestedingen blijven jaarlijks stijgen. Webwinkels hebben naast fysieke winkels een stevige positie ingenomen. Ook de online verkoop van duurdere producten zoals auto’s gebeurt steeds vaker online. Met Rabo Safe2Pay is een lokale autodealer ineens niet meer lokaal, en heeft heel Nederland als afzetmarkt. En de koper hoeft niet meer de deur uit. Laat staan afreizen naar de dealer die aan de andere kant van het land is gevestigd.

Rabo Safe2Pay is een veilige betaaldienst voor iedereen. Ook niet Rabobankklanten kunnen het gebruiken.

Lees hier meer over Rabo Safe2Pay.