Nieuw: de Startversterker op IkGaStarten.nl

Vrouw springt in de lucht

Sterker starten met de Startversterker

Nieuw op IkGaStarten.nl: de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers met stevige ambitie. Met prikkelende artikelen, tests en checklists helpt de Startversterker je sterker te starten met je eigen bedrijf.

Ga naar de Startversterker op IkGaStarten.nl

Wat is de Startversterker?

De Startversterker is een aparte omgeving op IkGaStarten.nl met daarin artikelen, tests en checklists die startende ondernemers helpen sterker te starten. De Startversterker wil je prikkelen om aan de slag te gaan met thema’s die relevant zijn voor een sterkere start, zoals:

  • jouw grote doel
  • je dreamteam
  • topklanten
  • klaar voor groei

Omdat een eigen bedrijf niet in een kwartiertje gefikst is, kan je in de Startversterker ook gegevens opslaan. Zo kan je op je eigen tempo en waar en wanneer je wil aan de slag met de Startversterker.

Wat is IkGaStarten.nl?

IkGaStarten.nl is het platform voor startende ondernemers van de Rabobank. Hier vind je meer dan 4000 artikelen over het starten van je eigen bedrijf.

Waarom doet Rabobank dit?

Onze ambitie voor startende ondernemers is hen te helpen bij een sterke start. Met events, IkGaStarten.nl én de Startversterker. Zodat jij een bedrijf start dat kan groeien.

Utrecht, 23-4-2018