Rabo Vastgoedbericht 2018

Illustratie Rabo Vastgoedbericht 2018

Op dinsdagmiddag 10 april is het Rabo Vastgoedbericht 2018 gepresenteerd door Rabo Real Estate Finance. Wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector? Welke belangrijke vraagstukken brengen deze trends met zich mee? En wat zijn de ambities van de Rabobank? De antwoorden vindt u in het Vastgoedbericht.

Groeien dankzij leegstand
De vastgoedsector profiteert van de aantrekkende economie. Dit betekent voorspoed voor Nederland en de vastgoedmarkt, maar stelt u ook voor serieuze opgaves. Woningschaarste, leegstand en circulariteit zijn belangrijke vraagstukken die met elkaar samenhangen. Wat betekent dit voor u als vastgoedondernemer?

Deelmarkten & factsheets
Veel trends en ontwikkelingen zijn van toepassing op de hele vastgoedsector, maar de deelmarkten hebben een eigen karakter. Krijg inzicht in actuele cijfers en onze verwachtingen voor de huur-, kantoren-, winkels-, en bedrijfsruimtemarkt. Voor gedetailleerde informatie op regionaal niveau of per gemeente, bekijk de factsheets per deelmarkt.

Ambities Rabobank - Het begint vandaag
Woningschaarste, leegstand en circulariteit in samenhang oppakken vanuit de bestaande vastgoedvoorraad is voor een toekomstbestendige vastgoedmarkt van groot belang. Door nu na te denken over hoe we het slimst kunnen omspringen met de bestaande voorraad, zetten we al een enorme stap. Wel liggen er serieuze opgaves, voor zowel u als voor de Rabobank. Rabo Real Estate Finance neemt u mee in de manier waarop de Rabobank dit maatschappelijk vraagstuk op wil pakken.

Ga naar het Vastgoedbericht 2018

Utrecht, 10-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn