2 schilders bespreken de Rabo App

Nieuwe functies in de Rabo App

De Rabo App heeft een aantal nieuwe functionaliteiten die jouw onderneming helpen om makkelijker te kunnen ondernemen en financieel gezond te groeien.

Meer inzicht in je financiën

De Rabo App is continu in ontwikkeling. De nieuwe features ‘Rekening van een andere bank toevoegen’, ‘Vooruitkijken’ en ‘Meldingen in de app’ helpen je om meer inzicht te krijgen in je financiën. Ook het uiterlijk van de app blijft veranderen om het bankieren makkelijker, overzichtelijker en duidelijker te maken.

Nieuwste functies in de app:

Rekening van andere bank toevoegen

Heb je ook een rekening bij een andere bank dan de Rabobank? Dan kun je deze toevoegen in je Rabo App, zowel privé als zakelijk. Zo heb je je rekeningen handig bij elkaar in één app en houd je overzicht.

Vooruitkijken

Als ondernemer wil je weten welke terugkerende bij- en afschrijvingen eraan komen. Deze bedragen zie je in de Rabo App bij je transactieoverzicht. Ook doen we voorspellingen voor de komende maand. Zo kun jij hiermee alvast rekening houden.

Realtime meldingen ontvangen

Je kunt realtime meldingen krijgen van bij- en afschrijvingen. Bijvoorbeeld wanneer een Rabo Betaalverzoek is betaald. In de Rabo App kan je deze meldingen zelf aanzetten.

De Rabo App blijft vernieuwen

Miljoenen klanten gebruiken dagelijks De Rabo App. Om hun saldo te checken, een zakelijk betaalverzoek te versturen of om met een smartwatch of ApplePay te betalen.

Lees hier meer over de nieuwe functies:

www.rabobank.nl/appzakelijk