Tuinbouw Ondernemersprijs 2020

Inschrijving Tuinbouw Ondernemersprijs geopend

Innovatieve ondernemers in de tuinbouw kunnen zich aanmelden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020. De prijs voor ondernemers die lef hebben, beschikken over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en hun tuinbouwbedrijf durven te vernieuwen. De Rabobank is trotse partner en moedigt ondernemers met vernieuwende ideeën aan. Ben jij de ondernemer die we zoeken?

Meld je aan

Maak van jouw vernieuwing een succes!

Draag een jaar lang de naam: ambassadeur van de tuinbouwsectorVergroot jouw naamsbekendheid in de wereld van tuinbouwMaak het verschil in de sector en laat zien wat innovatief ondernemerschap oplevert 

Oftewel: ben jij een ondernemer die actief is in de veredeling, opkweek of de teelt tot afzet van bloemen, bloembollen, planten, groenten, fruit, bomen en paddenstoelen? En weet jij de groei van jouw bedrijf te combineren met een duurzame toekomst? Aarzel niet langer en grijp je kans. De inschrijving is geopend tot 20 september.

Meld je aan
Tuinbouw Ondernemersprijs 2020

Over de Tuinbouw Ondernemersprijs

De prijs is onafhankelijk, georganiseerd door Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Met als doel om de wereld kennis te laten maken met positieve ontwikkelingen in de sector, innovatief ondernemerschap te belonen en ondernemers aan te sporen te blijven vernieuwen. De schaalgrootte van het bedrijf is daarbij niet belangrijk. De organisatie zoekt bedrijven waar groene vingers hand in hand gaan met (duurzame) groei van het bedrijf.

Ondernemers kunnen zichzelf aanmelden of door een ander bedrijf worden aangedragen. De inschrijving staat open tot vrijdag 20 september. Eind oktober maakt de organisatie bekend welke bedrijven een nominatie ontvangen. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 9 januari 2020 volgt de bekendmaking van de winnaar. Alle informatie over de prijs en de aanmelding is terug te vinden op de website.

Bezoek de website voor de Tuinbouw Ondernemersprijs