Developers portal

Actuele informatie voor developers

English

Actuele informatie voor developers

Wil je als IT-ontwikkelaar kennis ophalen over innovaties in de financiële dienstverlening? Of inzicht krijgen in onze API’s en SDK’s zodat je nieuwe producten kunt ontwikkelen en kan meebouwen aan de groei van jouw bedrijf? Op deze pagina vind je hoogwaardige documentatie, developer tools, naadloze toegang tot onze API’s en onze sandbox.

Developer Portal
Developers portal

Extra opties voor webshops met Rabo Omnikassa Merchant API Services

Via het dashboard van Rabo OmniKassa kiezen ondernemers voor al hun verkooppunten de gewenste betaaloplossing. Van pinnen in de winkel tot betalen met iDEAL in de webshop. Met de Rabo Omnikassa Merchant API Services is het mogelijk om OmniKassa nog verder te personaliseren naar de wensen van je opdrachtgever.

Lees hier meer

Developers portal

Producten verbeteren via het Rabo Developer Portal

Op het Developer Portal stelt Rabobank API’s beschikbaar aan developers. Daarmee kunnen zij hun producten verbeteren en nieuwe mogelijkheden creëren voor hun eigen klanten én die van ons. Tjeerd Tesselaar, Area Lead Product Development voor Identity, Payments & Open Banking vertelt over de achtergrond van het developer portal. En hij roept developers op: deel je wensen en ideeën!

Lees hier meer

Developers portal

Eigen app nu naadloos koppelen aan Rabo SmartPin

Rabo SmartPin en de bijbehorende app maken van een smartphone in een handomdraai een pinapparaat. Koppeling met kassa-, facturatie- en registratieapps kon tot voor kort alleen met een app-in-appoplossing. Maar nu is dankzij de SmartPin SDK ook naadloze integratie mogelijk.

Lees hier meer

Start nu met onze API’s en SDK’s: bezoek onze Developers Portal

Als internationale fintech en koploper op het gebied van open banking geloven we in de kracht van samenwerking. Rabobank biedt bedrijven daarom oplossingen om te ontwikkelen en te groeien. Gebruik onze API’s en SDK’s om te innoveren of bijvoorbeeld klantreizen te verbeteren. Via het Developer Portal krijg je toegang tot onze API’s en SDK’s.

Ga naar Developer Portal

Gebruik onze Sandbox-omgeving

In onze Sandbox-omgeving vind je als developer alles wat je nodig hebt om onze API’s uit te proberen en te testen. In de Sandbox-omgeving is er minimaal verschil met de ‘echte wereld’, zodat je goed ervaart hoe onze API-koppelingen werken.

Meld je vrijblijvend aan voor de Sandbox