we.trade: digitaal platform voor internationale ondernemers

Doe je internationaal zaken en ben je op zoek naar digitale ondersteuning? Dan is we.trade mogelijk iets voor jou. Zo kun je onder meer veilig en transparant betalings- en leveringsafspraken met handelspartners maken.

Automatische betaling nadat de afgesproken voorwaarden is voldaan
Minder papierwerk dan bij een traditionele handelstransactie
Financiering van je factuur bij langere betalingstermijnen
Buitenlandse we.trade partijen

Wat is we.trade?

Het digitale handelsplatform we.trade is exclusief voor internationale ondernemers. Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie. Op we.trade kun je binnen Europa buitenlandse handelspartijen vinden om mee te handelen.

Het hele handelsproces, van order tot betaling, kan worden vastgelegd in een smartcontract. Als aan de voorwaarden binnen dit smart contract is voldaan, dan volgt automatisch de betaling naar de begunstigde. Door de automatisering is we.trade sneller dan de traditionele documentenuitwisseling. Dit scheelt ook weer in de administratie!

We.trade is transparant en ongevoelig voor fraude, waardoor het geschikt is om zaken te doen met buitenlandse partijen waarmee je nog geen vertrouwensband hebt.

Met het digitale platform we.trade heeft Rabobank een innovatief antwoord klaar op de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven die zakendoen in het buitenland. ‘Onze innovaties ontstaan altijd vanuit de behoeftes van de klant’.

Hoe werkt het?

Stel: je wilt zakendoen met een bedrijf uit het buitenland. Een handelstransactie brengt vaak onzekerheid met zich mee. Bijvoorbeeld over de betaling of levering. Je wilt natuurlijk jouw geld of goederen (op tijd) ontvangen. Hiervoor biedt we.trade de uitkomst.

Met het digitale platform worden alle betrokken partijen met elkaar verbonden. Niet alleen de koper en verkoper, maar ook de aangesloten banken en transporteurs. Zo kun je veilig en snel afspraken maken met jouw handelspartners over de transactie. Benieuwd hoe we.trade werkt?

Rabobank en we.trade
phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer