De Rabobank kan voor jou een rekening openen in het buitenland. In euro's of in een andere valuta. Je regelt het gewoon bij je eigen Rabobank-adviseur.

Profiteer van lokale tarieven buiten de Eurozone. Te openen via ons internationale netwerk. Aan te sturen via Rabo Corporate Connect.
Vraag rekening in het buitenland aan

Je eigen buitenlandse rekening

De Rabobank kan voor jou een rekening openen in het buitenland. In euro's of in een andere valuta. Bij de Rabobank, of bij onze partners. Je vertrouwde Rabobank-adviseur vertelt je graag wanneer het openen van een rekening in het buitenland aantrekkelijk is en welke mogelijkheden je hiermee hebt.

Een Rabobankrekening in het buitenland kun je openen in de volgende acht landen: België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, India en Indonesië. Daarnaast kun je via de Rabobank een rekening openen bij één van onze partners. Dit kan in ruim dertig landen. In beide gevallen is het mogelijk de rekeningen aan te sturen via Rabo Corporate Connect.

Lees meer over Rabo Corporate Connect

Wanneer is het interessant een buitenlandse rekening te openen?

Als je zakendoet buiten de Eurozone en veel af- of bijschrijvingen hebt. Jij en je klanten profiteren dan namelijk van het lokale betalingstarief.Als je verwacht dat jouw klanten sneller betalen naar een rekening in hun eigen land.Soms is een lokale rekening wettelijk verplicht. Zo moet je in sommige landen een lokale rekening hebben als je personeel in dienst hebt.

De voordelen op een rij:

Buiten de Eurozone profiteer je van lokale tarieven voor het betalingsverkeer.Ook jouw klanten profiteren van lagere lokale tarieven en het gemak van een binnenlandse betaling.Het geld staat sneller op je rekening.Je kunt jouw rekening centraal aansturen vanuit Rabo Corporate Connect.Eén aanspreekpunt voor al je internationale zaken.

Productdetails

Aandachtspunten
Laat je bij het openen van een rekening in het buitenland adviseren door een fiscalist.Niet alle valuta zijn vrij verhandelbaar of kun je zomaar uitvoeren. Jouw adviseur vertelt daar graag meer over.Een rekening in een andere valuta brengt valutarisico’s met zich mee. Dit kan gevolgen hebben voor je winstgevendheid.
Kosten en voorwaarden

Voorwaarden en kosten verschillen per land. Jouw adviseur vertelt je graag meer over de kosten van de rekening, de transactiekosten en rekeningvoorwaarden.

Vraag rekening in het buitenland aan

Zelf regelen & Contact