Een man betaalt thuis op zijn smartphone een ontvangen Rabo Betaalverzoek.

Rabo Betaalverzoek Zakelijk

Met Rabo Betaalverzoek voor bedrijven maak je betalen nog eenvoudiger voor je klanten. Zo worden je rekeningen sneller betaald en verhoog je je klanttevredenheid. Per dag worden er door Nederlandse bedrijven meer dan 24.000 Rabo Betaalverzoeken verstuurd. Je kan Rabo Betaalverzoek uitbreiden met betaalopties voor creditcard en PayPal, of als API integreren in jouw facturatiesystemen.

Wist je dat...

90% van de betaalverzoeken binnen 1 dag betaald wordt?

Ontdek nu welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past

Illustratie van Rabo Betaalverzoek

Rabo Betaalverzoek

Ik wil klanten laten betalen via een betaallink of QR-code

    Deel je betaalverzoek via Whatsapp, sms of e-mailQR-code op je factuur vergroot het betaalgemakGeld staat direct op je rekening
Illustratie van Rabo Betaalverzoek

Rabo Betaalverzoek Plus

Ik wil een betaalverzoek laten betalen met creditcard of PayPal

    Stuur ook je buitenlandse klanten een betaalverzoekInzicht in de status van je betaalverzoekenEenvoudig aan te vragen via Rabo Smart Pay
Illustratie van Rabo Betaalverzoek

Rabo Betaalverzoek API

Ik wil de betaalverzoeken integreren in mijn software

    Gepersonaliseerde betaalverzoekenVerstuur meerdere betaalverzoeken tegelijkVerbeter cashflow en debiteurenbeheer
Illustratie van  Rabo Betaalverzoek

Benieuwd hoe het voor jou werkt?

We blijven Rabo Betaalverzoek vernieuwen. Omdat we weten dat klanten zo sneller betalen. Met QR-codes op facturen en de mogelijkheid om te betalen via creditcards hebben we de functionaliteiten verder uitgebreid.Wil je weten hoe het precies werkt? Klik dan hieronder op de links naar de supportpagina’s voor meer uitleg.

Vrouw maakt via haar smartphone gebruik van Alerts in de Rabo App.

Geen onverwachte kosten

Aan de reguliere betaalverzoeken zijn extra kosten verbonden. Voor de Betaalverzoek Plus-variant betaal je de normale extra kosten voor een creditcard-overboeking. En de API werkt met een vast maandtarief van 10 euro per maand.

Bekijk hier alle verschillen in één oogopslag
Illustratie van  Rabo Betaalverzoek

Rabo Betaalverzoek

Na een klik op de betaallink of het scannen van de QR-code betalen jouw klanten direct betalen via iDEAL. Alle gegevens worden automatisch ingevuld. En dat betekent geen gedoe meer met lange IBAN-nummers overnemen en minder kans op fouten. Maak betaalverzoek-links en QR-codes makkelijk zelf aan in de Rabo App.

Illustratie van  Rabo Betaalverzoek

Rabo Betaalverzoek Plus

Rabo Betaalverzoek Plus is een betaalverzoek met meerdere opties. Hiermee kan je jouw klanten laten betalen op de door hen gewenste manier. Bijvoorbeeld via iDEAL, creditcard of PayPal. Zo kun je eenvoudig afrekenen met je klanten in Nederland én in het buitenland. Veilig, snel en makkelijk.

Lees meer over Betaalverzoek Plus
Illustratie van  Rabo Betaalverzoek

Rabo Betaalverzoek API

Geef je klanten de mogelijkheid tot betere invulling van hun factureringsproces met de Rabo Betaalverzoek API. Bij digitale facturen, als reminder of als opvolging van mislukte of gestorneerde incasso’s.


Productdetails

phone

Hulp nodig?