Rabo OmniKassa

Rabo OmniKassa: de kassa die met je meebeweegt

Als ondernemer speel je continu in op ontwikkelingen in de markt. Je opent nieuwe vestigingen of een webshop. Ook het betaalgedrag van je klanten verandert. Zij willen betalen zoals zij willen: aan de toonbank, op het terras, bij de voordeur of lekker lui vanaf de bank. Dan is het belangrijk dat jouw betaaloplossingen meebewegen.

Inzicht in al je binnenkomende betalingen in één dashboard Pin én online betalingen de volgende dag al op je rekening Voeg eenvoudig pinoplossingen en online kassa’s toe

Wat is Rabo OmniKassa?

Rabo OmniKassa is een totaaloplossing voor al je betalingen. Van je winkel, via je webshop, of onderweg: in het Rabo OmniKassa dashboard kies je voor ieder verkooppunt de gewenste betaaloplossing. Zo laat jij altijd je klanten betalen op de manier zoals zij dat zelf willen. Bovendien heb je via het dashboard altijd inzicht in alle betaalstromen in je verschillende vestigingen of webwinkels. Wil je jouw bedrijf uitbreiden, dan voeg je eenvoudig via het dashboard extra producten toe. Zo beweegt Rabo OmniKassa met je mee en speel je eenvoudig in op ontwikkelingen in jouw bedrijf of van jouw klanten.

Wat zijn de kosten van Rabo OmniKassa?

Het gebruik van Rabo OmniKassa is gratis. Wel betaal je voor de producten die je afneemt binnen Rabo OmniKassa, zoals pin- en online betaaloplossingen. Kijk voor de kosten hiervan op de productpagina's.

Inzicht en overzicht in één oogopslag

Eenvoudig inzicht over je verschillende verkooppunten, je fysieke winkel(s) of je webshop.

Regel alles met één enkel mantelcontract

Je zet één keer je handtekening en kan daarna zoveel wijzigen en uitbreiden als je zelf wilt.

Loop nooit inkomsten mis

Alle pinoplossingen en wereldwijd meest gebruikte online betaalmogelijkheden tot je beschikking.

Sneller je geld binnen

Je geld altijd binnen één dag op je rekening, ongeacht hoe je klant betaalt.

Eenvoudig uitbreiden en inleveren

Snel en eenvoudig betaaloplossingen toevoegen, verplaatsen of inleveren.

Voordelig, flexibel en klantvriendelijk

Met Rabo OmniKassa bied je betaalgemak voor jou en je klanten.

Rabo OmniKassa aanvragen

Vraag het Rabo OmniKassa dashboard en de betaaloplossing naar jouw keuze aan. Hieronder zie je welke 3 stappen je moet doorlopen. Als je eenmaal je Rabo OmniKassa hebt, kun je eenvoudig in je persoonlijke dashboard betaaloplossingen toevoegen.

Mijn Rabo OmniKassa aanvragen

Productdetails Rabo OmniKassa

Kosten

Voor het Rabo OmniKassa Dashboard worden geen kosten berekend. Je betaalt wel kosten voor de pin- of online betaaloplossing die je afneemt binnen Rabo OmniKassa. Je vindt de kosten van onze producten op de productpagina’s.

Heb je al een pin of online betaaloplossing?

Rabo OmniKassa is onze vernieuwde totaaloplossing voor al je pinbetalingen en online betaalmethoden. Heb je al een Rabo SmartPin, Rabo PinBox huur of de huidige Rabo OmniKassa? En wil je een nieuw product aanvragen? Dan zetten wij je bestaande betaaloplossingen automatisch voor je over.

Voorwaarden

Zelf regelen & Contact