Doe je mee aan Click & Collect

Doe je mee aan Click & Collect? Deze oplossingen kunnen je helpen

De start van Click & Collect is de eerste stap richting een versoepeling van de coronamaatregelen. En voor jou als retailer een kans om weer met klanten in contact te komen. Hoe je Click & Collect voor je winkel(s) ook inricht, wij hebben altijd een passende oplossing voor je.

Zorg dat je online en mobiel vindbaar bent

Zoals de naam al zegt, biedt Click & Collect klanten de mogelijkheid om online te bestellen en het product later op te halen bij jouw winkel. Heb je nog geen website? Maak dan als Rabobank-relatie gebruik van het aantrekkelijke aanbod van onze partner Pagewize. Binnen enkele minuten heb je dan een professionele SEO-proof website die geschikt is voor zowel computer als mobiel.

Check het aanbod

Afhalen en betalen bij je winkel?

Maak je een afhaalpunt bij de ingang van jouw winkel? Dan is Rabo PinBox Mobiel voor jou een handige manier om klanten snel te laten betalen aan de deur. Dit pinapparaat is ideaal om te gebruiken op meer plekken dan alleen de balie.

Heb je een drive-through en wil je klanten op bijvoorbeeld een parkeerplaats laten betalen? Dan is Rabo SmartPin een goede oplossing. Daarmee maak je van je mobiel eenvoudig een pinapparaat. In beide gevallen heb je dankzij een overzichtelijk gratis dashboard een actueel inzicht in je betaalstromen. En je geld staat de volgende dag op je rekening!

Klanten vooraf laten betalen?

Plaatst een klant bij jou een bestelling om die later op te halen? Via je webshop kun je klanten veilig, snel en gemakkelijk laten afrekenen via Rabo OnlineKassa. Rabo OnlineKassa ondersteunt de meest populaire Nederlandse en buitenlandse betaalmethodes zoals iDEAL, creditcards, AfterPay, Bancontact en PayPal.

Heb je geen webshop? Kies dan voor Rabo Betaalverzoek. Wanneer klanten via e-mail of WhatsApp aangeven welk product ze willen hebben, kun je ze vooraf een betaallink sturen. Het geld staat direct op je rekening. Bij Rabo Betaalverzoek kun je ook gebruik maken van QR. Door klanten een QR-code te laten scannen met hun mobiel, kunnen ze eenvoudig en snel afrekenen, bijvoorbeeld tijdens het afhalen aan de deur.

Lees meer over klanten laten betalen

Tijdelijk geen kosten voor je pinbundel!

Om je in deze lastige periode tegemoet te komen, betaal je nu geen kosten voor je pinbundel.

Lees hier welk voordeel dat voor jou oplevert

Bonustips

Zet in op bestsellers

Een webshop optuigen en onderhouden is voor veel ondernemers in deze tijd lastig en duur. Richt je in dat geval op de verkoop van je bestsellers. Zet de vijf of tien meest verkochte producten op je website of in je etalage en probeer daarmee je omzet te verhogen.

Laat zien dat je open bent

Veel winkels zijn noodgedwongen weken dicht door de lockdown. Doe jij mee met Click & Collect, laat mensen dan duidelijk weten dat je ‘open for business’ bent. Zo hangen winkels in Utrecht borden aan hun raam, waardoor voorbijgangers zien dat zij open zijn.

Zoek verbinding met anderen

De coronatijd is een zware periode voor jou als ondernemer. Maar je staat niet alleen. Maak gebruik van de ervaringen, kennis en ideeën van collega-ondernemers. Bijvoorbeeld via winkeliers- of ondernemersverenigingen bij jou in de buurt.

Zelf regelen & Contact