Via onderstaande knop kun je inloggen in het Rabo OmniKassa 2.0 Dashboard. Hiervoor heb je een Rabo Scanner en je zakelijke bankpas nodig. Je kunt in het Rabo OmniKassa 2.0 Dashboard jouw transacties inzien, producten aanvragen, instellingen wijzigen en betalingen terugstorten.

Inloggen

Voor de eerste keer inloggen

Als je voor de eerste keer inlogt in het Rabo OmniKassa 2.0 Dashboard, zal automatisch een wizard starten. In deze wizard vragen wij je om de gegevens te controleren die wij hebben klaargezet. Dit zijn de gegevens over jouw betaalproducten die wij hebben overgenomen uit onze systemen. Nadat je de gegevens gecontroleerd en bevestigd hebt, zullen wij je automatisch doorleiden naar de aanvraag die je hebt gedaan.

Vragen

Wil je meer informatie over het in gebruik nemen van de Rabo OmniKassa? Neem dan contact op met het support team Rabo OmniKassa via contact@omnikassa.rabobank.nl
of 030-213 13 11.

Service en contact

Vraag, klacht of een compliment over Rabo OmniKassa? Neem contact met ons op.

Telefoonnummer: +31 (030) 213 13 11 Bereikbaar op werkdagen van: 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur.E-mail: contact@omnikassa.rabobank.nl.
Ik wil Rabo OmniKassa
Supportoverzicht

Inloggen Dashboard

Zelf regelen & Contact