Rabo OmniKassa

Rabo OmniKassa: de kassa die met je meebeweegt

Als ondernemer speel je continu in op ontwikkelingen in de markt. Je opent nieuwe vestigingen of een webshop. Ook het betaalgedrag van je klanten verandert. Zij willen betalen zoals zij willen: aan de toonbank, op het terras, bij de voordeur of lekker lui vanaf de bank. Dan is het belangrijk dat jouw betaaloplossingen meebewegen. Anders laat je omzet liggen.

Actueel inzicht in alle binnenkomende betalingen Je geld de volgende dag al op je rekening Eenvoudig pinoplossingen en online kassa’s toevoegen
Ik wil Rabo OmniKassa Inloggen dashboard

Zo werkt OmniKassa

Wat is Rabo OmniKassa?

Met Rabo OmniKassa geef je jouw klanten de mogelijkheid om makkelijk af te rekenen. In je winkel, via de webwinkel en onderweg. Via het bijbehorende dashboard bied je voor iedere verkooppunt de gewenste betaaloplossing. In het dashboard heb je bovendien inzicht in al jouw betaalstromen in je vestigingen of webwinkels. Ook kun je zonder rompslomp pinoplossingen en online kassa’s beheren en toevoegen. Zo beweegt Rabo OmniKassa met je mee en speel je eenvoudig in op ontwikkelingen in jouw bedrijf of van jouw klanten.

Bekijk wat andere ondernemers vertellen over Rabo Omnikassa

Bekijk in één minuut de voordelen van Rabo OmniKassa
"Binnen een half uur heb ik alle pinautomaten geregeld en werkend"
"We zien direct wat er binnenkomt aan pinbetalingen en online betalingen"

24 uur kalender

Sneller je geld binnen

We zorgen ervoor dat jouw geld altijd binnen één dag op je rekening staat.
Ongeacht hoe je klant betaalt.

Betere cashflow dankzij Rabo OmniKassa

Inzicht en overzicht in één oogopslag

Met het dashboard van Rabo OmniKassa heb je eenvoudig inzicht over je verschillende verkooppunten, je fysieke winkel(s) of je webshop. Zo zet je de juiste stappen op basis van overzichtelijke rapportages.

Rabo OmniKassa geeft je ruimte en tijd om bezig te zijn met jouw bedrijf

Klikklaar

Loop nooit inkomsten mis

Cash, pin, met een muisklik: je wilt je klanten overal laten betalen op de manier en het moment dat zij willen. Met Rabo OmniKassa staan alle pinoplossingen en wereldwijd meest gebruikte online betaalmogelijkheden tot je beschikking. Zo optimaliseer je geldstromen door betaalgemak te bieden aan je klanten.

Je gebruikt de meest actuele en innovatieve betaaloplossingen

Eenvoudig uitbreiden en inleveren

Heb je pinautomaten nodig op de nieuwe vestiging? Komen collega’s een Smartpin tekort om klanten aan de deur te laten afrekenen? Wil je mensen wereldwijd jouw producten laten betalen? Via het Rabo OmniKassa dashboard kun je snel en eenvoudig betaaloplossingen toevoegen, verplaatsen of inleveren.

Rabo OmniKassa geeft je maximale flexibiliteit

Regel alles met één enkel mantelcontract

Of je klanten wilt laten pinnen of online betalen: je zet één keer je handtekening onder het contract voor Rabo OmniKassa en kan daarna zoveel wijzigen en uitbreiden als je zelf wilt.

Al je betaaloplossingen geregeld zonder gedoe

Voordelig, flexibel en klantvriendelijk

Je kunt via Rabo OmniKassa voordelig pinbundels aanschaffen. Kies je bijvoorbeeld voor de pinbundel met 5000 transacties? Dan betaal je voor die ene pinbundel, maar kun je gebruikmaken van meerdere kassa’s in een vestiging. Verder geeft Rabo OmniKassa jou de vrijheid om je dagafsluiting te verschuiven. Is jouw onderneming ná 24.00 uur nog open? Dan kun je met Rabo OmniKassa de volledige omzet tot jouw sluitingstijd boeken bij de omzet van die dag. Tot slot kun je met Rabo OmniKassa kiezen voor een pinautomaat die ook creditcards accepteert. Zo loop jij geen omzet mis en kunnen jouw klanten betalen zoals zij zelf willen.

Productdetails Rabo OmniKassa

Kosten

Voor het Rabo OmniKassa Dashboard worden geen kosten berekend. Je betaalt wel kosten voor de pin- of online betaaloplossing die je afneemt binnen Rabo OmniKassa. Je vindt de kosten van onze producten op de productpagina’s.

Heb je al een pin of online betaaloplossing?

Rabo OmniKassa is onze vernieuwde totaaloplossing voor al je pinbetalingen en online betaalmethoden. Heb je al een Rabo SmartPin, Rabo PinBox huur of de huidige Rabo OmniKassa? En wil je een nieuw product aanvragen? Dan zetten wij je bestaande betaaloplossingen automatisch voor je over.

Voorwaarden

Service en contact

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en makkelijk op onze supportpagina.

Ik wil Rabo OmniKassa Ga naar Rabo OmniKassa support

Inloggen dashboard

Zelf regelen & Contact