Rabo SmartPin: meer dan alleen een mobiele pinoplossing

Je gebruikt Rabo SmartPin waarschijnlijk vaak onderweg of op locatie, handig en compact. Met de nieuwe functionaliteiten krijgt de Rabo SmartPin echter steeds meer mogelijkheden. Gebruik SmartPin bijvoorbeeld als volledige kassa-oplossing, door een productcatalogus aan te maken in de app en deze op je tablet te gebruiken. Of koppel jouw eigen systemen met de SmartPin API. Ontdek wat je allemaal nog meer kunt met Rabo SmartPin!

Close-up van bestellijst gebak op een tablet

Rabo SmartPin als kassa-oplossing

Je kunt Rabo SmartPin eenvoudig gebruiken als kassa-oplossing. Maak een productcatalogus aan met jouw eigen assortiment, op naam en met een afbeelding. Dat scheelt je tijd bij het afrekenen met je klant en je houdt makkelijk overzicht. Gebruik de app op je tablet, in landschapsstand en beschik direct over een overzichtelijke kassa.

Meer handige functionaliteiten van SmartPin:

Productcatalogus met productgroepen.Voorraad bijhouden.Eenvoudig korting toevoegen.Dagtotalen beschikbaar in de app en te exporteren in csv (inclusief verkochte producten).Omzetregistratie per verkooppunt en individuele medewerker mogelijk.Wisselgeld berekenen.Btw-registratie.

Integreer pinbetalingen in je eigen iOS of Android app

Betalingen van je klanten direct verwerkt in je eigen app zonder de Rabo SmartPin app te gebruiken? Makkelijk voor bijvoorbeeld personeel dat veel onderweg is of in de horeca. Integreer pinbetalingen, creditcardbetalingen maar ook retourpinnen. Met de Rabo SmartPin SDK (Software Development Kit) laat je de integratie eenvoudig ontwikkelen.

Meer over de Rabo SmartPin SDK

Koppel jouw systeem met onze API

Met de Rabo SmartPin API koppel je je eigen systeem aan de app. Zo kunnen jouw klanten nog eenvoudiger betalen.

Lees hoe Straight Systems de API gebruikt
Tablet en mobiele telefoon met in beeld een overboeking van 1,50 euro

API-koppeling Rabo SmartPin

Je klanten laten betalen met Rabo SmartPin wordt nog eenvoudiger met de API-koppeling. Vanuit je eigen mobiele app (Android of iOS) kun je een betaling starten en afhandelen in de Rabo SmartPin-omgeving. Je klanten betalen gewoon met hun pinpas via de Rabo SmartPin kaartlezer. Na afronding van de betaling keer je automatisch terug in je eigen mobiele app met de voor jou relevante betalingsgegevens.

Om van de app-in-app koppeling gebruik te maken moet je een aantal stappen doorlopen:

  1. Ben je nog geen klant? Vraag dan eerst Rabo SmartPin aan.
  2. Neem contact op met het support team Rabo OmniKassa om jouw Rabo SmartPin contract te laten activeren voor de API koppeling: 030-213 13 11.
  3. Integreer je eigen applicatie met de Rabo SmartPin app, met behulp van de handleiding.
  4. Gebruik je eigen mobiele App om betalingen via de Rabo SmartPin kaartlezer te kunnen ontvangen.