Snel en makkelijk afrekenen tijdens Koningsdag

Koningsdag staat weer voor de deur. En dit jaar kunnen we zonder coronamaatregelen eindelijk weer eens los. Een mooie kans voor jou als ondernemer om extra omzet te halen. Met Rabo SmartPin en de bonnenprinter loop je geen inkomsten mis.

Royale omzet

De afgelopen twee jaar stond Koningsdag eigenlijk niet in het teken van het koningshuis, maar van corona. Dit jaar zetten we wel weer de kroon op deze dag. Een ideaal moment om die royale omzet te halen tijdens een van de vele vrijmarkten en feesten die zullen losbarsten.

Pin is king

En wie is je trouwe dienaar als je jouw spullen verkoopt in een park, op straat of voor de deur? Natuurlijk Rabo SmartPin. Zo loop je geen omzet mis van klanten die geen cash geld op zak hebben. Want ook tijdens Koningsdag willen 8 op de 10 mensen liever afrekenen via pin.

Feestelijk printje

Dit jaar kun je jouw klanten ook verblijden met een bon als ze daarom vragen. Door snel en eenvoudig jouw Rabo SmartPin te upgraden via Rabo SmartStore, koppel je de benodigde bonnenprinter aan je Rabo SmartPin. Zo geef je deze feestdag een extra professioneel en gouden randje.

Rabo SmartPin-apparaat met icoon van mobiel en Bluetooth ernaast

Snel en makkelijk afrekenen met Rabo SmartPin

Met Rabo SmartPin maak je van je smartphone in een handomdraai een mobiel pinautomaat. Heb jij een Rabo SmartPin en ben je klaar voor de volgende stap? Dan kun je eenvoudig en snel upgraden naar Rabo SmartStore. Kies daar de accessoires die passen bij jouw bedrijf en maak van je Rabo SmartPin een slimme kassa.

Ontdek meer over de Rabo SmartStore