Rabo OnlineKassa aanvragen

Ontvang eenvoudig en snel betalingen in jouw webwinkel.

Alle bekende betaalmethodes beschikbaarBinnen één dag het geld op je rekeningInzicht en overzicht via het bijbehorende dashboard
Heb je al een Rabo OmniKassa? Vraag Rabo OnlineKassa dan aan via je dashboard.

Rabo OnlineKassa koppelen aan je webshop

Om Rabo OnlineKassa te koppelen aan je webshop, doorloop je een aantal stappen. Om je hierbij te helpen is er een supportpagina met daarop hulpmiddelen en instructies voor jou of je webbouwer. Kom je er niet uit? Ons supportteam staat klaar om je te helpen met de koppeling.

Ga naar de supportpagina

Productdetails Rabo OnlineKassa

Aandachtspunten

Als je iDEAL aanvraagt is deze na 1 werkdag beschikbaar voor jouw webwinkel, ongeacht andere aangevraagde betaalmethoden. Als je daarnaast ook PayPal als betaalmethode aanvraagt, dan is PayPal na 3 dagen beschikbaar voor jouw webwinkel. Vraag je naast iDEAL en PayPal ook andere betaalmethoden (MasterCard, American Express, Visa, Maestro, V PAY en/of Bancontact) aan? Dan is de levertijd voor alle betaalmethoden (inclusief PayPal), behalve iDEAL, 5 tot 10 werkdagen. Voor je creditcardontvangsten wordt binnen jouw Rabo OnlineKassa, voor iedere webwinkel apart, 3D Secure beveiliging aangevraagd. Bij gebruik van 3D Secure verschuift de aansprakelijkheid als gevolg van fraude in veel gevallen naar de kaartuitgever van jouw klant. Misverstanden (chargebacks) met als reden 'geen identificatie van de kaarthouder' zullen in bepaalde omstandigheden niet vergoed worden. Andere redenen van misverstanden blijven uiteraard van toepassing. Chargebacks zijn bij 3D nog steeds mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer de creditcardhouder ontkent de goederen te hebben ontvangen. Zorg er daarom voor dat je altijd in het bezit bent van een bewijs van aflevering. Voor de installatie van de Rabo OnlineKassa is enige technische kennis vereist. Wij leveren standaard plug-ins en een uitgebreide handleiding om je op weg te helpen. Lukt het niet om zelf de Rabo OnlineKassa te koppelen met jouw webwinkel, dan kan een webbouwer je daarbij ondersteunen. Je logt in op jouw Rabo OmniKassa Dasboard met de Rabo Scanner. Wil je meerdere medewerkers toegang geven tot het Dashboard? Gebruik dan Rabo Internetbankieren Professional en voeg deze medewerkers toe als gebruiker met een eigen toegangspas. Wil je PayPal accepteren in Rabo OnlineKassa? Dan koppel je jouw PayPal account aan Rabo OnlineKassa. Heb je nog geen PayPal account? Vraag deze dan hier aan.

Kosten

De tarieven van Rabo OnlineKassa zijn opgebouwd uit vaste kosten en variabele kosten:

Vaste kosten
Abonnementskosten € 10,00 per maand
Je kunt 3 webwinkels koppelen aan jouw Rabo OnlineKassa. Heb je meer webwinkels, dan betaal je € 3,60 per extra webwinkel.
Variabele kosten
Betaal-methodetarief
Per transactie of als percentage over het door jouw klant afgerekende bedrag.


iDEAL 0 - 250 transacties per maand € 0,25
iDEAL 251 - 500 transacties per maand € 0,21
iDEAL 501 - 1000 transacties per maand € 0,19
iDEAL 1001 - 2000 transacties per maand € 0,17
iDEAL 2000> transacties per maand € 0,15
MasterCard 1,90%
Visa 1,90%
Maestro 1,50%
V PAY 1,50%
Bancontact 1,50%
PayPal € 0,15 + kosten van PayPal
AfterPay €0,75 per transactie (+2,9% over het betaalde bedrag met AfterPay)
Terugbetaling door (web)winkel € 0,25
Chargeback door consument € 25,00
Omzetbijschrijving €0,25 per omzetbijschrijving (per stuk)
Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer
Voorwaarden