Tap to Pay op iPhone

Accepteer contactloze betalingen met alleen je iPhone. Geen pinapparaat nodig.

Heb je al Rabo Smart Pay? Vraag Tap to Pay op iPhone dan aan via je Rabo Smart Pay dashboard

Inloggen dashboard

Wat is Tap to Pay op iPhone?

Met Tap to Pay op iPhone en Rabo SmartPin kun je alle soorten betalingen (persoonlijk of contactloos) met allerlei betaalkaarten (pinpassen, creditcards, Apple Pay en andere digitale portemonnees) gewoon op je iPhone accepteren. Je hebt geen extra pinapparaat, kaartlezer of andere apparatuur nodig. Laat klanten ook altijd en overal veilig en gemakkelijk afrekenen.

Hoe werkt Tap to Pay op iPhone?

Met Tap to Pay op iPhone kun je als verkoper contactloze betalingen ontvangen van je klanten, gewoon op je iPhone. In de iPhone zit een NFC-chip, hiermee kan op een veilige manier contact worden gemaakt met een betaalpas of een andere smartphone waarmee betaald wordt. Dit werkt hetzelfde als een contactloze betaling bij een gewone pinautomaat. De klant houdt zijn contactloze betaalkaart boven het symbool voor contactloos betalen.

1. Open de Rabo SmartPin app op je iPhone.

2. Klik onder de optie 'Kassa' op 'Producten' of voer een bedrag in om af te rekenen. Klik op 'Reken af' en kies voor Tap to Pay op iPhone. Klik op het bedrag om het scherm naar je klant te draaien.

3. Presenteer je iPhone aan de klant.

4. De klant moet zijn/haar pinpas/creditcard of digitale wallet horizontaal aan de bovenkant van je iPhone houden, boven het symbool voor contactloos betalen.

5. Wanneer je het groene vinkje ziet, is de kaartlezing voltooid en wordt de transactie verwerkt.

Een betaling met Tap to Pay voor iPhone

Probeer Tap to Pay op iPhone nu met extra voordeel

De maandelijkse abonnementskosten voor Tap to Pay op iPhone zijn €5. Daarnaast betaal je per transactie een toeslag van €0,02 bovenop de tarieven van Rabo SmartPin. Maar let op, als je nu Tap to Pay op iPhone activeert betaal je tot 1 oktober 2024 geen abonnementskosten, je betaalt enkel voor de transacties. Ervaar het gemak zelf, profiteer snel van deze korting!

Lees meer over de tarieven van Rabo SmartPin

Activeer Tap to Pay op iPhone in 3 simpele stappen

Als je Tap to Pay op iPhone wilt gaan gebruiken, download je de Rabo SmartPin app en meld je je aan. Daarna kun je altijd en overal persoonlijke en contactloze betalingen accepteren, gewoon op je iPhone. Maak je al gebruik van Rabo SmartPin? Ga dan direct naar je Rabo Smart Pay dashboard toe om daar Rabo SmartPin met Tap to Pay op iPhone te activeren. Maak je nog geen gebruik van Rabo SmartPin? Volg dan onderstaande stappen.

1

Rabo SmartPin aanvragen

Start je aanvraag hieronder.

2

Rabo Smart Pay Dashboard

Kies voor Rabo SmartPin met Tap to Pay op iPhone

3

Accepteer contactloze betalingen met alleen een iPhone

Activeer Tap to Pay op iPhone

Een betaling met Tap to Pay voor iPhone

App-in-app koppeling met de Rabo SmartPin app

Maak je gebruik van een eigen app? En wil je daarin klanten met pin laten betalen, direct op je iPhone? Dat kan! Leg gemakkelijk een koppeling met de Rabo SmartPin app via de app-in-app koppeling. Hiermee start je de betaling vanuit je eigen mobiele app en handel je die vervolgens af binnen de Rabo SmartPin omgeving.

Meer over de App-in-app koppeling met Rabo SmartPin

Privacy en security van Tap to Pay op iPhone

Tap to Pay op iPhone maakt gebruik van de ingebouwde beveiligings- en privacyfuncties van iPhone om ervoor te zorgen dat jouw (bedrijfs-/klant-) gegevens privé en veilig blijven. Wanneer een betaling wordt verwerkt, slaat Apple geen kaartnummers of PIN-informatie op het apparaat of op Apple-servers op, zodat je gerust kunt zijn in de wetenschap dat jouw bedrijf van jou blijft.

Veelgestelde vragen over Tap to Pay op iPhone

Klaar om Tap to Pay op iPhone te gebruiken?

Activeer Tap to Pay op iPhone en begin direct met het accepteren van contactloze betalingen, gewoon op je iPhone.

phone

Hulp nodig?