Eigen waardetransport

Met eigen waardetransport wordt je contant geld veilig opgehaald door jouw waardetransporteur. Ideaal bij frequente stortingen vanuit meerdere filialen.

  • Efficiënt en veilig.
  • Geld wordt bij je opgehaald.
  • Je kiest zelf jouw waardetransportbedrijf.
  • Storten van grotere hoeveelheden muntgeld en biljetten mogelijk.

Geld afstorten via eigen waardetransport

Geld afstorten via eigen waardetransport is een efficiënte manier om je kasgeld veilig te storten bij de telcentrale. Sluit hiervoor zelf een all-in contract af met een waardetransportbedrijf voor het transport, tellen en bijschrijving van je storting. Eigen waardetransport is vooral makkelijk bij frequente stortingen vanuit meerdere filialen.

Het afstorten gebeurt met sealbags. De transporteur komt op de momenten langs die je afspreekt. Deze brengt het geld in een sealbag naar de telcentrale.

Belangrijk om te weten over eigen waardetransport

Van aanvragen naar gebruiken

Waardetransport regelen

Om via waardetransport te kunnen storten, sluit je een overeenkomst af met een erkende waardetransporteur. Dit regel je zelf om via waardetransport te kunnen storten, sluit je een overeenkomst af met een erkende waardetransporteur. Dit regel je zelf bij een van onderstaande waardetransporteurs:

G4S RCCS

Productdetails

Kosten

Tarieven waardetransport

De tarieven voor het gebruik van eigen waardetransport leg je vast in het contract met je waardetransporteur. Voor het afstorten via eigen waardetransport in de telcentrale brengt de Rabobank kosten in rekening.

 

Kwaliteitsstorting biljetten per stortingPer storting € 4,00
Per biljet € 0,037 
Muntgeldstorting in de sealbagPer storting € 8,00
Per 100 munten € 0,35

Net gestart? Dan krijg je korting

In je eerste jaar bij Rabobank krijg je Rabo Startersvoordeel. Hiermee krijg je korting op veel zakelijke producten, waaronder Rabo SmartPin. Zo start je nóg sterker.

Ontdek meer over Rabo Startersvoordeel

Voorwaarden

Voordat je een afstortovereenkomst afsluit, is het verstandig om jezelf goed te informeren. Hieronder staan de voorwaarden voor het afstorten van contanten bij de Rabobank.

Zelf regelen & Contact