Financial Services header

Financial services: onze financiële diensten beschikbaar via bedrijven

Bedrijven krijgen toegang tot financiële producten en diensten van Rabobank. Via API’s zijn die diensten eenvoudig te integreren met elk product, platform of softwarepakket. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld met de API Account Information het saldo van hun bankrekening ophalen. Rabobank is continu bezig het aantal API’s verder uit te breiden, zodat we onze partners en hun klanten nog beter van dienst zijn.

Eenvoudige implementatie

Wij doen er alles aan om onze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze diensten via API’s makkelijk en moeiteloos kunnen worden geïmplementeerd. In 4 simpele stappen heb je via ons Developer Portal toegang tot onze financiële diensten.

Bezoek het Developer Portal

Partner managers afbeelding

Partner worden?

Wil je meer informatie over ons partnerprogramma en hoe we elkaar verder kunnen helpen? Of heb je andere vragen over een (potentiële) samenwerking? Klik dan op de knop hieronder en vul het contactformulier in. Onze Partner Managers Frans van de Lugt en Moana Aaldering nemen vervolgens contact met je op. Zij vertellen je graag meer over het partnerprogramma en wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Neem contact op
Bol.com cirkel afbeelding

Flexibele lening

'De verkoophistorie van bol.com partners kan ze nu helpen bij het verkrijgen van een flexibele lening die uniek is in de Nederlandse markt en die partners helpt om seizoenspieken makkelijker op te vangen.'

Lees meer

Meer bankdiensten binnen een partnership