Rabo Bizzy

De bankrekening die je boekhouding doet

Het bijhouden van jouw administratie en bankzaken kost je veel tijd. Die tijd wil je natuurlijk liever besteden aan de zaken die je echt belangrijk vindt, zoals de groei van jouw bedrijf. Hoe mooi zou het zijn als je bankrekening jouw boekhouding doet?

Met Rabo Bizzy is het alsof er een assistent in je zakelijke Rabobank-rekening zit. Eentje die dag en nacht voor jou aan het werk is. Rabo Bizzy verwerkt bijna vanzelf jouw betalingen in je boekhouding én bereidt je btw-aangifte voor. Zo weet je altijd precies wat wél en niet betaald is. En ook hoe je er financieel voor staat. Ideaal. Want dat levert je héél véél kostbare tijd op.

Rabo Bizzy bestaat uit de producten die jij nodig hebt om je bankrekening jouw boekhouding te laten doen.

Rabo Bizzy

Voordelen Rabo Bizzy

 • Altijd actueel financieel inzicht.
 • Uitgaven en betalingen staan direct in je boekhouding.
 • Betaalde facturen automatisch in jouw administratie verwerkt.
 • Elk kwartaal staat de btw-aangifte voor je klaar.

Wat is Rabo Bizzy?

Rabo Bizzy bestaat uit de producten die jij nodig hebt om je bankrekening jouw boekhouding te laten doen:

 • Zakelijke rekening van de Rabobank + bankpas
 • Boekhoud-tool Tellow
 • Rabo BedrijfsSpaarRekening
 • Rabo Internetbankieren

Je kunt bovendien gebruik maken van Rabo Betaalverzoek en de Rabo Bankieren App. Rabo Bizzy kun je naar wens verder uitbreiden met andere producten. Zoals een creditcard, een online kassa voor jouw webwinkel of een pinautomaat.

Hoe werkt Rabo Bizzy?

Rabo Bizzy koppelt jouw bankzaken, administratie en facturatie. Zo voelt het alsof jouw bankrekening je boekhouding doet. Denk aan het verwerken van bonnen, het inboeken van betalingen, het versturen en bijhouden van facturen en het berekenen van de btw. Dit bespaart jou als ondernemer heel veel tijd. Bovendien is jouw administratie altijd bij en heb je een actueel inzicht in jouw financiën.

Bekijk in de animatie hieronder hoe Rabo Bizzy jou helpt bij de facturatie.

Wat kan Rabo Bizzy nog meer voor jou doen?

 • Jouw uitgaven en betalingen staan automatisch in je boekhouding.
 • Getankt of iets gekocht? Je krijgt direct een melding en scant de bon in. Bonnen overtikken hoeft niet meer.
 • Betaalt jouw klant een factuur, dan wordt deze automatisch in jouw boekhouding verwerkt.
 • Eenvoudig een handige betaallink via Rabo Betaalverzoek toevoegen aan jouw factuur.
 • Je krijgt een bericht als een factuur betaald is, maar ook als de factuur al een tijd openstaat zodat je er achteraan kunt gaan.
 • Eenvoudig de te betalen btw en verwachte inkomstenbelasting apart zetten op de spaarrekening.
 • Elk kwartaal staat de btw-aangifte voor je klaar. Elke bon en verstuurde factuur gaat direct naar het btw-overzicht.
 • Altijd inzicht in actueel saldo, verwachte btw en openstaande bedragen.

Aantrekkelijke actiekorting

Voor Rabo Bizzy betaal je de eerste drie maanden € 7,50 exclusief transactiekosten voor jouw zakelijke rekening. Je betaalt bovendien geen boekingskosten per bon of factuur in de boekhoud-tool Tellow.

Na de drie maanden vragen we je of je Rabo Bizzy wilt blijven gebruiken. Na jouw akkoord kost Rabo Bizzy € 12,50 per maand, exclusief transactiekosten. Vanaf dan betaal je € 0,29 boekingskosten per bon of factuur die je verwerkt in de boekhoud-tool Tellow. Wil je toch niet door met Rabo Bizzy? Dan stopt Rabo Bizzy na drie maanden automatisch en houd je gewoon je zakelijke rekening.

Voor Rabo Bizzy ontvang je een nota vanuit de Rabobank voor jouw zakelijke rekening van € 7,50 per maand + de transactiekosten, en één vanuit Tellow voor het gebruik van de boekhoud-tool van € 5 per maand + de boekingskosten.

De gemiddelde Tellow-gebruiker verwerkt maandelijks circa twintig bonnen. Dat komt neer op € 5,80 extra kosten per maand. Jouw aantal hangt af van jouw situatie.

Bekijk de Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer

Ben je een startende ondernemer?

Met Rabo Bizzy heb je je bankzaken en boekhouding in één keer goed geregeld. En met Rabo Startersvoordeel heb je Rabo Bizzy een jaar lang voor € 5 per maand inclusief transactiekosten en boekingskosten.

Na afloop van Rabo Startersvoordeel betaal je de reguliere tarieven voor Rabo Bizzy.

Voor wie is Rabo Bizzy?

Rabo Bizzy is geschikt voor zzp’ers en bedrijven tot en met 4 medewerkers met een eenmanszaak of B.V (met maximaal 1 bestuurder). Om gebruik te maken van Tellow moet je beschikken over een smartphone met iOS (vanaf versie 9.0) of Android (vanaf versie 5.0).

Rabo Bizzy is minder geschikt voor ondernemingen met grote voorraden en ondernemers in de zorgsector.

Goed om te weten

 • Wanneer je Rabo Bizzy gebruikt, ontvang je een nota vanuit de Rabobank voor jouw zakelijke rekening, en één vanuit Tellow voor het gebruik van de boekhoud-tool.
 • Ondernemers waarderen de boekhoud-tool Tellow met een 9 (Bron: Klantenvertellen, juni 2018).
 • Rabo Bizzy kun je naar wens verder uitbreiden met andere producten.
 • Rabo Bizzy is maandelijks te wijzigen of op te zeggen, dus je zit nergens aan vast.

Meer informatie over Tellow, de boekhoud-tool.

Uitbreiden naar Rabo Bizzy

Heb je al een zakelijke rekening bij de Rabobank? Dan kun je snel en eenvoudig uitbreiden naar Rabo Bizzy. De eerste drie maanden profiteer je daarbij van een aantrekkelijke korting.

Uitbreiden naar Rabo Bizzy

Veelgestelde vragen

Als ik Rabo Bizzy aanvraag, wat krijg ik dan?

Rabo Bizzy bestaat uit de producten die jij nodig hebt om jouw bankrekening jouw boekhouding te laten doen. Dit zijn een zakelijke rekening van Rabobank, een Rabo BedrijfsSpaarrekening, een bankpas, Rabo Internetbankieren en de boekhoud-tool Tellow. Je kunt bovendien gebruik maken van Rabo Betaalverzoek en de Rabo Bankieren App. Rabo Bizzy verwerkt automatisch alle betalingen in je boekhouding én bereidt je btw-aangifte voor. Zo weet je altijd precies wat wél en niet betaald is.

Wat gebeurt er nadat ik Rabo Bizzy heb aangevraagd?

Heb je nog geen zakelijke rekening bij de Rabobank? Dan nemen wij nadat je Rabo Bizzy hebt aangevraagd binnen twee werkdagen contact met je op.

Als je al een zakelijke rekening bij de Rabobank hebt, ontvang je na je aanvraag binnen 24 uur een activatielink voor de boekhoud-tool Tellow en kun je direct aan de slag.

Ik heb al een zakelijke rekening en Tellow. Kan ik uitbreiden naar Rabo Bizzy?

In dit geval heb je al Rabo Bizzy en betaal je al de kosten zoals vermeld onder Rabo Bizzy. Voor het reserveren van bijvoorbeeld de btw kun je eenvoudig Rabo Bizzy compleet maken met een Rabo Bedrijfsspaarrekening.

Vraag hier jouw bedrijfsspaarrekening aan

Hoe wordt Rabo Bizzy gefactureerd?

Je krijgt twee facturen. De kosten voor de zakelijke rekening, bankpas en Rabo Internetbankieren worden met je verrekend via de Rabobank. Je betaalt hiervoor € 7,50 plus de gebruikelijke transactiekosten van jouw zakelijke rekening. Voor de kosten voor de boekhoud-tool krijg je van Tellow een aparte factuur van € 5 per maand, plus de boekingskosten.

Ik heb Rabo Bizzy, kan ik Tellow opzeggen?

Tellow is maandelijks opzegbaar, ook als je Rabo Bizzy hebt. Na het opzeggen van Tellow betaal je € 9,95 voor de zakelijke rekening, bankpas, Rabo Internetbankieren en eventuele BedrijfsSpaarrekening en heb je geen Rabo Bizzy meer. Dit is exclusief de gebruikelijke transactiekosten. Als je Tellow wilt opzeggen, stuur je een e-mail naar support@tellow.nl. Vermeld hierbij dat het om een opzegging gaat, jouw bedrijfsnaam en de reden van opzeggen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Hoe kan ik Rabo Bizzy opzeggen?

Naast het opzeggen van Tellow (zie hierboven) kun je ook de zakelijke rekening, bankpas, Rabo Internetbankieren en de Rabo BedrijfsSpaarRekening op ieder moment opzeggen.

Wil je jouw zakelijke rekening opzeggen?

Contact

Rabobank