Rabo App.
Nu ook jouw financiële coach.

Bekijk alle nieuwe features

Rabo App.
Nu ook jouw financiële coach.

Apple Pay

Overal waar je contactloos kunt betalen, kun je nu ook betalen met Apple Pay. Je activeert Apple Pay in de Rabo Bankieren App. Hier zet je je digitale betaalpas van de Rabobank in de Apple Wallet. Daarna ben je klaar om te betalen met iPhone, Apple Watch of iPad.

Categorisatie

Wil je weten hoeveel geld je per maand uitgeeft aan boodschappen, huur of kleding? Met de nieuwe functie 'waar gaat mijn geld naartoe?' krijg je antwoord op deze vraag.Zo krijg je meer inzicht in je inkomsten en uitgaven.

Rekening van een andere bank

Handig! Je kunt nu ook betaalrekeningen van andere banken toevoegen in je Rabo Bankieren App. Voor meer overzicht. Zodat je nog maar één app nodig hebt.

gezin-met-nr1-app-desktop

Meer dan 4.500.000x gedownload!

De Rabo App is inmiddels al meer dan 4,5 miljoen keer gedownload. Gebruikers beoordelen de app met gemiddeld meer dan 4 sterren. Ervaar ook het gemak en download de app in de appstores. Download nu

app-store
play-store
rakket
Regel je bankzaken waar en wanneer je wilt
kaart
Extra inzicht in je inkomsten en uitgaven
telefoon
Geld terugvragen met een Rabo Betaalverzoek

De Rabo App blijft zich vernieuwen

Met de Rabo Bankieren App regel je jouw bankzaken veilig met je smartphone of tablet. De Rabo App blijft zich vernieuwen en wordt steeds meer jouw 'financiële coach'. Die je helpt om verder te kijken. En je helpt met de opbouw van een financieel gezond leven.

Nog geen Rabo Bankieren App?

doormat-illustration