€ 9,95 per maand exclusief transactiekosten. Startende ondernemers krijgen Startersvoordeel. Inclusief online bankieren en Rabo Bankieren App. Uit te breiden met o.a. betaaloplossingen, financieringen en verzekeringen. Als privé klant open je een rekening in veel gevallen in 5 minuten online.
Open een rekening Open een extra rekening
Wat kan ik met startersvoordeel

Profiteer van Rabo Startersvoordeel

Als startende ondernemer krijg je bij ons Rabo Startersvoordeel als je een zakelijke rekening opent.

Je eerste 6 maanden zijn gratis. Dat betekent géén kosten voor je zakelijke rekening, betaalpas, internetbankieren en Rabo App.

Ontdek Rabo Startersvoordeel

Extra zakelijke rekening

Ben je al zakelijke klant bij Rabobank? Al voor €5,30 per maand open je een extra rekening voor dezelfde onderneming. Handig voor als je meer overzicht wilt op je financiën.

Extra rekening openen

Productdetails zakelijke rekening

Hoe open ik een zakelijke rekening?

Een zakelijke rekening openen kan bij Rabobank op 3 manieren:

  1. Door op deze pagina in te loggen met je privé betaalpas. Je vraagt de rekening dan volledig online aan. Dit kan als je een eenmanszaak of een bv hebt met 1 directeur-grootaandeelhouder. Ook moet je meerderjarig zijn, de Nederlandse nationaliteit hebben en in Nederland wonen.
  2. Via de app. Dit kan als je een eenmanszaak of een bv hebt met 1 directeur-grootaandeelhouder. Ook moet je meerderjarig zijn, de Nederlandse nationaliteit hebben en in Nederland wonen.Je vraagt de rekening dan volledig in de app aan, via Zelf regelen.
  3. Telefonisch. Deze route volg je in de andere gevallen.

Houd in alle gevallen je KvK-nummer bij de hand.

 

Kenmerken

Als je een zakelijke rekening opent, zijn de volgende producten inbegrepen:

één zakelijke bankpas van de Rabobank: de Rabo WereldPasRabo Internetbankieren met de Rabo Appalerts via e-mail en/of via een pushbericht op je smartphoneoptioneel: een Rabo Scanner (één per rekening of gebruiker)digitaal rekeningafschrift

Let op: om als minderjarige bij Rabobank een zakelijke rekening te kunnen openen, heb je een handlichting van de rechtbank nodig. Hieraan mogen geen limieten aan het gebruik van de rekening zijn verbonden. De bank kan de eventueel gewenste limieten namelijk niet controleren. Geef dit dus ook duidelijk aan bij je ouders vóór je een verzoek tot handlichting indient bij de rechtbank.

Rentetarieven

De rente van de g-rekening is variabel. Dit betekent dat de rente op elk moment kan wijzigen. Wij informeren je als de rente wijzigt.

Hier vind je de actuele rentepercentages

Kosten

Ga je zakelijk bankieren dan betaal je in sommige gevallen voor diensten die bij een particuliere rekening kosteloos zijn.

Standaardtarief zakelijke rekening

Zakelijke rekening€ 5,30
Rabo WereldPas€ 1,65
Rabo Internetbankieren€ 3,00

€ 9,95

*Kosten per maand

Transactiekosten

Girale afschrijvingenDigitale overboeking€ 0,09
Incasso€ 0,11
Geld ontvangenBijschrijving€ 0,15
Incasso€ 0,11
Pin ontvangen via Maestro en V Pay (exclusief Pinbox of Pintegoed)€ 0,056
Geld opnemenOpname geldautomaat met Rabo WereldPas€ 0,35
Saldo- en rekeninginformatieInformatiekosten Rabo Internetbankieren (Pro)€ 0,085

Papieren rekeningafschrift€ 2,00

Bekijk de tarieven van onze producten

Voorwaarden

Lees voor het openen van een zakelijke rekening de voorwaarden goed door. 

Contant geld brengt voor jou en voor ons steeds meer risico’s en kosten met zich mee. Om jou goed te kunnen bedienen, passen wij daarom onze dienstverlening hier op aan. Het is niet toegestaan je zakelijke rekening voor het merendeel te gebruiken voor contante transacties. Als we te veel contante transacties vaststellen, kan dit gevolgen hebben.

Daarnaast is de zakelijke rekening bedoeld voor zakelijk betalingsverkeer en niet voor het aanhouden van derdengelden. Derdengelden zijn tegoeden van anderen die je in bewaring hebt. Hiervoor kun je een Zakelijke Beheerrekening openen.

Meer over Derdengelden

Algemene voorwaarden Rekening Courant 2020 (PDF) Terms and Conditions Current Accounts 2020 English (PDF)

Zelf regelen & Contact