Binnen 5 minuten een zakelijk rekeningnummer? Dat kan als je privé klant bent bij Rabobank. Je kunt dan namelijk je zakelijke rekening volledig online of zelfs in de app openen. Handig! Er gelden nog een paar andere voorwaarden, die zie je hieronder.

Je bent al privé klant bij ons:

je rechtsvorm is eenmanszaak óf bv met 1 eigenaarhet is de eerste zakelijke rekening voor je bedrijfje bent zelf eigenaar en meerderjarig je hebt een Europese nationaliteitje woont in Nederland

Zorg dat je je KvK-nummer én privé betaalpas bij de hand hebt.

Open meteen

Je situatie is anders:

Je bent geen privé klant bij ons
je rechtsvorm is bv met meerdere eigenaren, nv, vof, maatschap of vereniging of stichtingje kan om een andere reden niet online een rekening openen 


Bel: 088 722 6666 (tijdens werkdagen tussen 8:00 - 18:00).

Telefonisch een rekening openen kost meer tijd dan online. Kan je online openen, dan is dat dus de snelste weg. Is je situatie anders en moet je bellen, weet dan dat we je nog een aantal vragen stellen. Mogelijk vragen we je ook om naar een Rabobank vestiging te komen om je te identificeren en/of om bepaalde stukken aan te leveren.

Ben je al zakelijk klant bij Rabobank?

Als je een zakelijke rekening opent, wordt je zakelijk klant van Rabobank en kan je ook onze andere zakelijke producten afnemen. Heb je al een zakelijke rekening bij ons? Dan kan je voor hetzelfde bedrijf voordelig een extra rekening openen.

Open een extra rekening voor hetzelfde bedrijf

Zelf regelen & Contact