Pincode zakelijke bankpas vergeten of kwijt

Als je de pincode van je zakelijke bankpas bent vergeten, is dat natuurlijk erg vervelend. Maar geen zorgen. Er zijn verschillende manieren om je pincode op te vragen.

Pincode opvragen in de Rabo Bankieren App

De pincode van je zakelijke bankpas vraag je het snelst op in de Rabo Bankieren App. Ga naar 'Zelf regelen', kies voor 'Bankpas' en daarna 'Pincode vergeten'. Je ontvangt je code binnen twee werkdagen per post.

Let op, dit kan alleen als je de app al gebruikt. Voor installatie van de app heb je je betaalpas, Rabo Scanner én, je voelt ‘m al aankomen, je pincode nodig.

Pincode opvragen in Rabo Online Bankieren of Rabo Internetbankieren Professional

Gebruik je toevallig nog een andere zakelijke betaalpas voor Rabo Internetbankieren? Handig! Hou je Rabo Scanner in de aanslag en log in met je tweede betaalpas. Je kunt nu bij 'Zelf regelen' de pincode opvragen van de betaalpas waar je de pincode van bent vergeten. Je ontvangt je code binnen twee werkdagen per post.

Pincode opvragen

Pincode opvragen bij een vestiging van de Rabobank

Kom je er online niet uit, of heb je liever persoonlijk contact? Loop dan even binnen bij een van onze vestigingen. Het maakt niet uit welke vestiging. Neem wel je legitimatiebewijs mee. Dan zorgen wij ervoor dat de pincode per post naar je wordt opgestuurd.

Vind een Rabobank bij je in de buurt

Pincode wijzigen

Niks zo vervelend als een pincode die je maar niet kunt onthouden. Dan lijkt het misschien handig om je pincode aan te kunnen passen. Maar handig is niet altijd veilig. Daarom kun je je pincode niet zelf wijzigen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn pincode meekrijgen bij een vestiging van de Rabobank?

Nee, dat is niet mogelijk. Je pincode is voor iedereen geheim. Ook voor ons. Daarom kunnen we hem niet direct aan je meegeven, maar sturen we hem per post naar je op.

Ik heb mijn pincode nu nodig. Kan ik deze online ontvangen?

Nee, helaas. Omdat we zeker willen weten dat je gegevens niet in verkeerde handen vallen, sturen we de pincode altijd per post naar je op.

Ik ben in het buitenland en kan de envelop met mijn code niet openen. Kan ik de code hier ontvangen?

Nee, helaas. Omdat we zeker willen weten dat je gegevens niet in verkeerde handen vallen, sturen we je pincode altijd per post naar je op.

Service en Contact