Zakelijke betaalpas deblokkeren

Na lang zoeken in alle jaszakken, de vakjes in je tas en in de rommella is je pas weer terecht. Je had je betaalpas voor de zekerheid geblokkeerd, maar hoe deblokkeer je je pas zodat je hem weer kunt gebruiken? We vertellen je hier hoe je dit doet.

Hoe deblokkeer ik mijn Rabo WereldPas?

Zelf geblokkeerd

Heb je zelf je zakelijke WereldPas geblokkeerd, bijvoorbeeld omdat je deze kwijt was? Dan kun je deze ook zelf deblokkeren. 

  1. Ga naar in de Rabo App naar 'Service', 
  2. kies ‘Betaalpas’ en dan ‘Pas deblokkeren’.

Geblokkeerd door verkeerde pincode

Na te vaak een foute pincode, blokkeren we automatisch je betaalpas. Heb je dit zelf gedaan en wil je de bankpas weer gebruiken? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Geblokkeerd in je Rabo Scanner: blokkeer eerst je betaalpas via de Rabo App. Ga naar Service, kies ‘Betaalpas’ en dan ‘Pas blokkeren’. Zet het schuifje om zodat hij wit is. Gelukt? Zet dan direct het schuifje weer om zodat hij groen wordt.
  2. Geblokkeerd in een betaal- of geldautomaat: Ga in de Rabo App naar Service, kies ‘Betaalpas’ en dan ‘Pas deblokkeren’. Zet het schuifje om zodat hij groen is.
  3. Gelukt? Activeer je betaalpas in een geldautomaat van de Rabobank of Geldmaat. Dit doe je door je saldo op te vragen of een geldopname te doen. In het buitenland kan dit alleen bij speciale geldautomaten.
WereldPas (de)blokkeren

Vind een geldautomaat in Nederland Vind een geldautomaat in het buitenland Pincode opvragen

Rabo OnlineKey deblokkeren

Zelf geblokkeerd

Heb je de Rabo OnlineKey zelf in de Rabo App geblokkeerd? Dan kun je op dezelfde manier deblokkeren. 

  1. Ga in de Rabo App naar Service en kies ‘Betaalpas’. 
  2. Kies ‘Pas deblokkeren’ en zet het schuifje om zodat het groen is. Alleen de Eigenaar of BeheerderPlus kan dit doen voor de eigen pas of die van andere medewerkers. 
OnlineKey deblokkeren

Geblokkeerd door verkeerde pincode

Een Rabo OnlineKey die op deze manier geblokkeerd is, kun je niet deblokkeren. Zeg de OnlineKey op en vraag een nieuwe aan.

Rabo OnlineKey aanvragen Neem contact met ons op

Service en Contact