Extra zakelijke creditcard aanvragen

Met de Rabo BusinessCard betaal je moeiteloos je zakelijke uitgaven over de hele wereld. Maar wat nou als je medewerkers ook uitgaven moeten doen? Met een extra creditcard voor één of meer werknemers los je dit snel op. Vraag hieronder een extra creditcard aan voor je medewerker(s).

Vraag een extra zakelijke creditcard aan

Log in in Rabo Internetbankieren (Professional) met je betaalpas en Rabo Scanner en vraag de extra zakelijke creditcard aan. Je ontvangt de Rabo BusinessCard dan binnen vijf werkdagen per post.

Neem contact met ons op

Voordelen van een extra Rabo BusinessCard

Meerdere zakelijke creditcards handig? Jazeker. Als je de zakelijke creditcard voor je medewerkers aanvraagt, kunnen ook zij over de hele wereld betalen en geld opnemen. Handig, zo hoef je geen cash geld meer voor te schieten. Daarnaast hoef je geen toegang tot de betaalrekening te geven voor je medewerkers. Kortom, het scheelt je heel wat administratief werk.

Lees meer over de Rabo Businesscard

Kosten van een extra creditcard

Voor een extra Rabo BusinessCard voor je werknemer betaal je € 2,75 per maand.

Veelgestelde vragen

Kan ik meerdere creditcards aanvragen?

Als je wettelijk vertegenwoordiger van de organisatie bent, kun je voor een werknemer een extra creditcard aanvragen. Je kan maximaal 999 extra creditcards naast een betaalrekening aanvragen.

Kan ik ook een zakelijke creditcard aanvragen als medewerker?

Nee, de wettelijk vertegenwoordiger van de organisatie waarvoor je werkt moet de zakelijke creditcard voor je aanvragen.

Service en Contact