Limiet van je zakelijke creditcard checken en wijzigen

Je bedrijf kan aan een investering toe zijn. Bijvoorbeeld nieuw kantoormeubilair, een nieuwe auto of een bepaalde machine. Bereid je betaling goed voor door te checken of de bestedingslimiet van je creditcard voldoende is. Je kunt de limiet eventueel wijzigen.

Creditcardlimiet checken

Check voordat je een grote betaling gaat doen hoeveel je maximaal kunt betalen met je zakelijke creditcard. Is de limiet te laag voor het bedrag dat je wilt betalen? Pas dan zelf de maximale limiet aan. Als dat niet lukt laat dan de limiet aanpassen door de eigenaar of de wettelijk vertegenwoordiger van je bedrijf. 

Check je creditcardlimiet

Creditcardlimiet wijzigen

De hoogte van de maximale limiet hangt af van je bedrijfssituatie. Standaard is de limiet € 5.000. Je kunt in Rabo Internetbankieren (Pro) de bestedingslimiet instellen tussen € 1.000 en € 10.000 per maand, per rekening. Wil je (tijdelijk) meer uitgeven dan € 10.000? Dat is mogelijk tot de maximale bestedingslimiet van € 50.000. Neem hiervoor even contact met ons op. Let op: alleen rekeninghouders en wettelijk vertegenwoordigers kunnen online een bestedingslimiet wijzigen.

Wijzig je creditcardlimiet

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Kan ik de limiet van mijn creditcard ook tijdelijk verhogen?

Ja, het tijdelijk aanpassen van je limiet is mogelijk. Neem hiervoor contact op met je Rabobank.

Service en Contact