Overzicht zakelijke creditcard uitgaven

Wel handig, af en toe even checken wat er is uitgegeven en hoeveel je nog kan besteden met je zakelijke creditcard. Vooral als meer mensen de creditcard gebruiken. Dan weet je de tussenstand, geen verrassingen. In je online bankierenomgeving vind je een transactieoverzicht van je creditcard.

Elke maand een overzicht van je creditcard uitgaven

Wij zorgen er sowieso voor dat je elke maand een transactieoverzicht ontvangt in je Berichten Inbox van Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App. Daarop staan alle uitgaven. Wil je tussendoor even bekijken wat je hebt uitgegeven? Dat kan in Rabobank Online Bankieren via 'Overzicht' en 'Creditcards'.

Overzicht per post

Heb je geen online bankieren of heb je Rabo Internetbankieren Professional of Rabo Cash Management? Dan sturen wij het overzicht per post. Soms is het handig om een (extra) overzicht op papier te hebben voor je boekhouding, ook als je online bankiert. Daar zorgen wij dan natuurlijk voor. Voor een papieren overzicht betaal je wel wat extra’s.

Lees meer over het aanvragen van een kopie van je creditcardafschrift

Wat staat er precies in het transactieoverzicht?

In het transactieoverzicht zie je welke bedragen betaald zijn en welke nog openstaan of gereserveerd zijn op je creditcard. Openstaande bedragen zijn betalingen die nog niet zijn afgeschreven van je betaalrekening.

Veelgestelde vragen

Kan ik een overzicht van mijn creditcarduitgaven op papier ontvangen?

Ook als je internet bankieren hebt, kan je een overzicht van je creditcarduitgaven per post ontvangen. Laat het ons weten als je dit wilt en we sturen het snel naar je op.