Tarieven zakelijk betalingsverkeer

Alle kosten van uw zakelijke betalingsverkeer op een rij

Om het betalingsverkeer voor u eenvoudig, snel en veilig te houden, investeert de Rabobank continu in de functionaliteiten van de producten. De kosten hiervan berekenen we deels door in de nieuwe tarieven.

Voorbeelden van verbeteringen:

  • Rabo Internet- en Mobielbankieren zijn uitgebreid: het is makkelijker geworden om de details van een batch in te zien, de adresboeken van zowel de Rabo Bankieren App als Rabo Internetbankieren zijn samengevoegd en de autorisatiemogelijkheden zijn verruimd.
  • De introductie van de IBAN Naam Check.
  • Het betalingsverkeer is sneller geworden: ook betalingen buiten de Eurozone worden dezelfde dag nog verwerkt.
  • De beschikbaarheid van Rabo Internet- en Mobielbankieren was 99,85% in 2017.

Wat zijn de meest opvallende tariefswijzigingen?

De tarieven voor papieren en handmatige betaalproducten stijgen het sterkst. Denk hierbij aan de afhandeling van papieren betaalopdrachten, acceptgiro’s en rekeningafschriften. De tarieven voor Rabo Internetbankieren, iDeal en Digitaal Incassomachtigen dalen.

Bespaar op uw kosten

Wilt u uw zakelijke betalingsverkeer efficiënter inrichten en besparen op de kosten? Dan geven wij u graag een aantal tips.

Regel uw bankzaken online

Digitale middelen zijn vaak goedkoper dan papier. Het doen van een betaalopdracht via internetbankieren is bijvoorbeeld goedkoper dan het papieren overschrijvingsformulier. Bovendien wordt het abonnement op Rabo Internetbankieren in 2018 goedkoper.

Meer lezen over internetbankieren

Meer lezen over digitale afschriften

Zeg producten waar u geen gebruik van maakt op

Denk aan een twee rekeningen courant waar nauwelijks transactie op plaatsvinden.

Stimuleer uw klanten te betalen met pin

Over het algemeen zijn contante betalingen duurder dan elektronische betalingen. Rabo Omnikassa 2.0. biedt verschillende pin opties aan: gebruik uw eigen pinapparaat, pin via uw mobiele telefoon in combinatie met Rabo SmartPin of huur een automaat met Rabo PinBox. De bijschrijvingen ontvangt u binnen 24 uur op uw rekening en met het online dashboard heeft u 24 uur per dag inzicht in de transacties.

Naar Rabo Omnikassa 2.0

Meld uw sealbagstorting vooraf

Een sealbagstorting is goedkoper als u een voormelding maakt. Dit kan zowel via internetbankieren als via de Rabo Bankieren App.

Lees meer over geld storten met sealbags

Het Rabo Startersvoordeel

Maakt u gebruik van het Rabo Startersvoordeel? Dan gelden de tariefswijzigingen uiteraard pas nadat uw huidige Startersvoordeel is afgelopen.

Met het Rabo Startersvoordeel krijgen startende ondernemers aantrekkelijke kortingen op betaaloplossingen. Binnen uw Startersvoordeel kunt u ook gebruik maken van de Rabo CreditCard, Rabo SmartPin en Rabo OmniKassa 2.0. Kijk voor alle producten en de voorwaarden op: www.rabobank.nl/startersvoordeel

Het Rabo Startersvoordeel

Contact

Rabobank