Rabo DerdengeldenRekening

Scheid derdengelden van uw eigen zakelijke tegoeden met de derdengeldenrekening. Speciaal voor advocaten, notarissen en gerechtsdeurwaarders

  • voor uw derdengelden
  • regel uw betalingsverkeer via Rabo Internetbankieren
  • zekerheid voor uw cliënten

Een aparte zakelijke rekening voor uw derdengelden

U heeft als notaris, gerechtsdeurwaarder of advocaat tegoeden van anderen in bewaring. U bent wettelijk verplicht om deze derdengelden gescheiden te houden van uw eigen zakelijke tegoeden. Wij bieden u die mogelijkheid met een Rabo DerdengeldenRekening.

Kenmerken

Een Rabo DerdengeldenRekening is een normale zakelijke rekening waarmee u uw betalingen beheert zoals u gewend bent. Op de Rabo DerdengeldenRekening is een aantal bijzondere (wettelijke) bepalingen van toepassing. Zo blijven de gelden bijvoorbeeld buiten een eventueel faillissement. Door de lage rentestand vergoeden wij momenteel geen creditrente op de Rabo DerdengeldenRekening. Op dit moment is ons adviestarief* 0,00% per jaar.

*Uw Rabobank kan een afwijkend tarief hanteren.

Kosten

U betaalt voor een Rabo DerdengeldenRekening precies hetzelfde als een reguliere zakelijke rekening:

  • € 5,30 per maand

De kosten van eventuele andere zakelijke producten en uw zakelijke betalingsverkeer telt u hier bij op.

Bekijk de Tarieven zakelijk betalingsverkeer

Voorwaarden

Als u de Rabo DerdengeldenRekening wilt afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. Deze kunt u hieronder downloaden. Het creditrentetarief van de Rabo DerdengeldenRekening is een adviestarief. Dit betekent dat uw Rabobank een afwijkend tarief kan hanteren of hier voorwaarden aan kan verbinden.

Algemene voorwaarden rekening-courant van de Rabobank

General terms for current accounts of Rabobank

Contact

Rabobank