Varkensupdate november 2018

De varkensvleesmarkt staat voor uitdagingen. Welke van deze zien we in de internationale varkenshouderij?

Lees de update

Brexit Monitor oktober

Het is vijf voor twaalf in de Brexit onderhandelingen. Hoe groot is de kans op een 'harde Brexit?'

Lees de Brexitupdate

Horeca en recreatie update oktober

We gaan vaker uit eten en het toerisme groeit. Maar wat eten we in 2050 en hoe helpt big-data bij een betere klantbeleving?

Lees de update

Varkensstudie 2018

De Nederlandse varkenshouderij heeft op dit moment internationaal een leidende positie. Wat zijn de verwachtingen voor de toekomst?

Lees de varkensstudie

Recente kennis en informatie over uw sector

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw sector. Wij helpen u daarbij met uitgebreide kennis over bijvoorbeeld uw branche, de wereldwijde trends en nieuws over de binnen- en buitenlandse economie.

Hoe digitaal is uw bedrijf?

Digitaliseren zorgt voor kostenbesparing en omzetverhoging. Door in te blijven spelen op digitale trends en ontwikkelingen werkt u efficiënter en is de kans dat uw boodschap op het juiste moment bij de juiste klanten overkomt groter. Ontdek hoe digitaal uw bedrijf is en laat u inspireren door andere ondernemers. Doe de test en ontvang tips.

Ga verder met digitalisering

Voor iedere ondernemer die wil groeien en vernieuwen, maar niet weet waar hij moet starten.

Rabo Studenten Vastgoed Hackathon

Om in de huidige vastgoedmarkt succesvol te ondernemen is het belangrijk om inzicht te hebben in trends en ontwikkelingen en daarop te anticiperen. Studenten hebben hier een belangrijke rol in, aangezien zij als nieuwkomer op de vastgoedmarkt een frisse blik meenemen en niet gehinderd worden door gevestigde patronen. 

Daarom organiseert Rabo Real Estate Finance parallel aan de Rabo Vastgoedprijs een Vastgoed Hackathon voor studenten, waar we studenten laten meedenken over de uitdagingen waar de vastgoedmarkt voor staat. Het winnende idee wordt gepresenteerd tijdens de uitreiking van de Rabo Vastgoedprijs 2018.

Meer weten?

Contact

Rabobank