Trekkers aan het werk op een akker

Kennis voor agrarisch ondernemen

Verder op deze pagina:

  Als bank die diepgeworteld is in de land- en tuinbouwsector, willen wij bijdragen aan groei en economisch succes. Bijvoorbeeld met een krachtig wereldwijd netwerk en met het laatste agrarische nieuws, relevante kennis en ervaring. Door als agrarische ondernemer hiervan gebruik te maken, benut je optimaal kansen in de agrarische sector.

  Ontwikkelingen in de food- en agrimarkt

  Agrarisch ondernemers staan voor stevige uitdagingen. Belangrijke thema’s zijn:

  rentabiliteitverduurzaminginnovatiesmaatschappelijk draagvlakbedrijfsoverdracht

  De consument zoekt intussen bewuster naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding, maar is ook bereid meer te betalen voor producten die gemak, genot, duurzaamheid en gezondheid vertegenwoordigen. Hier kun je als agrarisch ondernemer op verschillende manieren op inspelen. En dat betekent keuzes maken.

  Wil je een afspraak maken om jouw plannen over ondernemen in de food- en agrimarkt met ons te bespreken?

  Neem contact op
  Twee mannen op een akker

  Rabobank: voor agrarische ondernemers

  al 110 jaar actief in de agrarische sector en daarom veel kennis van de marktfinanciert 85% van de Nederlandse agrarische bedrijvensterke internationale marktpositie in de landbouw en voedselketensaccountmanagers met passie voor food en agrispeciaal ontwikkelde programma’s voor de agrarische sector, zoals Rabo Opvolgers Perspectief

  Jouw boerenbedrijf overdragen

  Speciaal voor agrarisch bedrijfsopvolgers hebben we het Rabo Opvolgers Perspectief ontwikkeld. Hierin werken we doelgericht samen met jou aan de overname én aan de toekomst.

  Meer lezen over het Rabo Opvolgers Perspectief