Blikvangers bouwen 2025

De gebouwen van morgen

De bouw- en vastgoedsector draagt graag bij aan het oplossen van complexe, maatschappelijke vraagstukken en een betere gebouwde omgeving. Als partner in het collectief ‘Blikvangers Bouwen’ stimuleert de Rabobank het debat over innovatieve oplossingen in de sector die er echt toe doen.

De blik op de toekomst

Wat gebeurt er als gebouwen zorgen voor veiligheid, energieopwekking, meer creativiteit en een betere gezondheid? In de eerste film van de reeks ‘Blikvangers Bouwen’ gaan we met het thema ‘Slim ontwerpen’ in op deze vraag en schetsen we een toekomstbeeld.

De afgelopen jaren hebben we veel inzicht opgedaan over de invloed van onze omgeving. Deze kennis gaan we de komende jaren gebruiken om gebouwen te verduurzamen. Wat als gebouwen bijvoorbeeld geen energie verbruiken, maar juist leveren? Circulaire gebouwen wordt de standaard.  Hoe zijn duurzaam zijn gebouwen in de toekomst? In de tweede film van 'Blikvanger Bouwen' aan met het thema 'Duurzaam bouwen' in op deze vraag en schetsen we een toekomstbeeld.  

Praat mee

Ben je nieuwsgierig naar welke spraakmakende duurzame innovaties de gebouwde omgeving gaan veranderen? Vraag je je af hoe we in 2025 gebouwen ontwerpen? Worden gebouwen door sensors en IoT toepassingen slimmer dan mensen? Deel jouw mening in de LinkedIn-groep 'Blikvangers Bouwen' of praat mee op één van de meetups bij Building Holland op 17, 18 en 19 april.

Kom naar meet-ups van Building Holland

‘Blikvangers bouwen’ is een initiatief van BAM, Autodesk, Van Wijnen, Nieman ingenieurs, IBM,VORM, Marjet Rutten, Rabobank en ProptechNL.

Contact

Rabobank