VEDIS: uitreiking innovatieprijs retail-initiatief

VEDIS: het innovatieve event in de retailwereld

Op 29 november 2018 organiseert VEDIS samen met Rabobank, voor het vijfde jaar op rij, het retailevent van het jaar. Naast presentaties van veelbelovende retailconcepten, wordt er een prijs uitgereikt aan ondernemers van het meest innovatieve retail-initiatief. De Rabobank heeft als samenwerkingspartner een aantal toegangsbewijzen. Wil je het congres bijwonen? Neem dan contact op met je Rabobank Relatiemanager.

VEDIS New Retail Champion

Op dinsdag 19 december 2017 organiseerde VEDIS voor de vierde keer het New Retail Champions-event. Zo stimuleert VEDIS innovatie in de retail en stappen de nieuwkomers in het retailvak in de spotlights. Het event vond plaats bij Capgemini in Utrecht en is een samenwerking tussen VEDIS, Capgemini, Rabobank en Crossmarks. De drie genomineerde retailers waren Boedelmakelaar, Frendz en Koeckebackers. Tijdens het event is Koeckebackers tot winnaar uitgeroepen.

Lees meer over de verkiezing van Koeckebackers op www.vedis.org

Anton Dreesmann Jaarcongres

Op vrijdag 19 januari 2018 vond de negende editie van het Rabobank Anton Dreesmann Jaarcongres plaats. Met als dit jaar ‘innovatie’ als centraal thema. Tijdens het congres deelden nationale en internationale retailondernemers hun ervaringen op het gebied van innovatie, waaronder Albert Heijn, Wehkamp en Ocado.

Nieuwsgierig naar de kansen die innovatie biedt?

Kom naar het Rabobank Anton Dreesmann Jaarcongres 2019

Jos Voss

Jos Voss

  • Sectorspecialist
  • Retail en Groothandel
Olaf Zwijnenburg

Olaf Zwijnenburg

  • Sectorspecialist
  • Retail en Groothandel