VEDIS en Anton Dreesman Jaarcongres

Innovatie speelt een enorme rol in de detailhandel. Laat u daarom regelmatig inspireren door retailers die voorop lopen bij de ontwikkeling van nieuwe concepten. Hieronder vindt u meer informatie over twee retailevents, met het thema innovatie: VEDIS New Retail Champion en het Rabobank Anton Dreesmann Jaarconcres.

VEDIS New Retail Champion

Op dinsdag 19 december 2017 organiseerde VEDIS voor de vierde keer het New Retail Champions-event. Zo stimuleert VEDIS innovatie in de retail en stappen de nieuwkomers in het retailvak in de spotlights. Het event vond plaats bij Capgemini in Utrecht en is een samenwerking tussen VEDIS, Capgemini, Rabobank en Crossmarks. De drie genomineerde retailers waren Boedelmakelaar, Frendz en Koeckebackers. Tijdens het event is Koeckebackers tot winnaar uitgeroepen.

Naar aanleiding van dit evenement leest u hier een publicatie over het belang van innovatie in de retailsector.

Lees 'Inspelen op innovatie'

Lees meer over de verkiezing van Koeckebackers op www.vedis.org

Anton Dreesmann Jaarcongres

Op vrijdag 19 januari 2018 vond de negende editie van het Rabobank Anton Dreesmann Jaarcongres plaats. Met als dit jaar ‘innovatie’ als centraal thema. Tijdens het congres deelden nationale en internationale retailondernemers hun ervaringen op het gebied van innovatie, waaronder Albert Heijn, Wehkamp en Ocado.

 Nieuwsgierig naar de kansen voor innovatie voor u als retailerondernemer? 

Lees meer over het Rabobank Anton Dreesmann Jaarcongres

Contact

Rabobank