Tuinbouw

Brexit Monitor oktober

Eén ding is zeker: de land- en tuinbouwsector gaat de gevolgen van Brexit voelen. Zo bereid jij je het beste voor.

Ga aan de slag

Financiële ontwikkelingen tuinbouw

Ondernemers in de tuinbouw merken de gevolgen van de marktomstandigheden en het droge weertype. Is innovatie de oplossing?

Lees de update

Robotisering, wat kun je ermee?

Robotisering kan een belangrijke bijdrage leveren aan het bedrijfssucces. Wat zijn hiervoor de redenen? En hoe start je ermee?

Lees de blog

Tuinbouwupdate mei 2018

Verbruik tuinbouwproducten neemt toe, rentabiliteit is als gevolg ruim voldoende. Toch zijn er op termijn ook enkele bedreigingen.

Lees de update

Tulpensector: markt en risico groeien

De tulpensector is een sector met perspectief, maar kent wel een behoorlijk aantal uitdagingen. Markt en risico groeien beide.

Lees de publicatie

Cijfers en trends voor uw branche

Wat zijn de economische vooruitzichten voor uw branche? Waar liggen kansen? En welke ontwikkelingen zijn er op bijvoorbeeld het gebied van wet- en regelgeving? In welk deel van de tuinbouw u ook actief bent, wij praten u bij. Ga naar uw branche en bekijk recente cijfers en trends.

Fruitteelt

Glasgroenteteelt

Groothandels in bloemen en planten

Potplantenteelt

Snijbloementeelt

Sectorspecialisten tuinbouw

Onze sectorspecialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw sector. Ze helpen u met uitgebreide kennis over bijvoorbeeld uw branche, wereldwijde trends en nieuws over de binnen- en buitenlandse economie.

Contact

Rabobank