Gratis live webinar: 23 april

Gratis live webinar: Eerste keer btw-aangifte

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Zo ook je eerste keer btw-aangifte. 30 april is de deadline voor de btw-aangifte en betaling die je als ondernemer doet. Ben je al zover? Of kan je nog wel wat tips gebruiken? Meld je dan nu aan voor dit gratis webinar.

Dinsdag 23 april van 20.00 - 21.00 uur

Ben je verhinderd? Meld je wel aan, dan sturen we je de terugkijklink.

Aanmelden

Krijg inzicht en praktische tips

Daphne Lie, geldadviseur van administratiekantoor D-Ly Business, vertelt je alles wat je moet weten over je eerste btw-aangifte als startende ondernemer. Je leert meer over:

verschil tussen btw en inkomstenbelastinghoe je btw-aangifte in elkaar zitwaar je op moet letten bij het doen van je aangiftewaar je rekening mee moet houden met je belastingaangifte

Je eigen bedrijf starten is een van de spannendste dingen die je ooit gaat doen. Met deze praktische en interactieve webinar helpt de Rabobank je nóg sterker te starten.

Daphne Lie

Over Daphne Lie

Daphne Lie is eigenaar van administratie- en advieskantoor D-Ly Business. Dagelijks begeleidt ze ondernemers en ZZP’ers om slim met hun geld om te gaan en zelf de boekhouding bij te houden. Ze geeft diverse trainingen over verschillende onderwerpen van de financiële kant van het ondernemerschap. En is mede auteur van het boek 'Je financiën als ZZP’er de baas'.

Zelf regelen & Contact