Voorbeeld ondernemingsplan zzp: download gratis

Ga jij als zzp’er aan de slag? Of je nu als grafisch vormgever, accountant, kapper, personal trainer, klusjesman of tekstschrijver aan de slag gaat. Je noemt jezelf waarschijnlijk zzp’er. Ook als zzp’er is een ondernemingsplan maken een goed idee! Met het voorbeeld ondernemingsplan zzp word je een heel eind op weg geholpen. Je downloadt het gratis en ontvangt ook tips voor het starten van je eigen bedrijf. Zo ben je verzekerd van een sterke start!

Wist je dat...

er in 2021 bijna 1,1 miljoen mensen voltijd werkzaam zijn als zzp’er?

Ondernemingsplan voorbeeld zzp

Meer over het ondernemingsplan zzp

Bij het schrijven van je ondernemingsplan kun je vast wel wat hulp gebruiken. En daar helpen we je graag bij. In het voorbeeld ondernemingsplan zzp beschrijven we de fictieve onderneming van zzp’er Harrie Frederiks. Hij begeleidt met zijn adviesbureau De Groene Inkoper diverse inkooptrajecten bij bedrijven en overheden om milieubewust in te kopen. Omdat de vraag naar duurzaamheid toeneemt ziet hij kansen om zijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met het schrijven van het ondernemingsplan wil hij de doelstellingen van zijn bedrijf helder op papier zetten en een krediet aanvragen. Denk eraan dat elk bedrijf anders is en dat geldt ook voor een ondernemersplan. Gebruik daarom dit voorbeeld ondernemingsplan als hulpmiddel en neem de informatie niet zomaar over. Handig om te weten: alle cijfers en persoonlijke informatie in dit voorbeeld zijn fictief. Succes met je ondernemingsplan!

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer