Startende ondernemer viert dat haar webshop live is

Samen voor jezelf beginnen

  Zelfstandig ondernemen. Dat klinkt alsof je er alleen voor staat. Niets is minder waar. Je doet het met de mensen om je heen. En met een bank die snapt dat ondernemen nu uitdagender is dan ooit. Daarom helpen wij starters niet alleen met financiële producten. Maar juist ook met kennis, tools en tips.

  Je zakelijke rekening openen

  Ga jij starten? Dan krijg je van ons je zakelijke rekening de eerste 6 maanden gratis met Rabo Startersvoordeel.

  Orde in de chaos: zo houd je zakelijk en privé apartLekker overzichtelijk. Jij én je boekhouder blijJe bedrijfsnaam op je pinpas, dat staat!

  Je opent je zakelijke betaalrekening vaak al in 5 minuten online. Ideaal!

  Open een zakelijke rekening
  Meer dan 200.000 bezoekers per maand

  Kennis, tools & tips op IkGaStarten

  Samen voor jezelf beginnen betekent slim gebruikmaken van de kennis en ervaring van anderen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Daarom is er IkGaStarten. Dit is hét kennisplatform voor startende ondernemers. Hier vind je heel veel praktische tips, inspirerende verhalen én tools voor een sterke start.

  Lees de artikelen hieronder op ikgastarten.nl.

  Producten voor starters

  Een sterke financiële basis voor je bedrijf begint met je zakelijke rekening, maar gaat verder dan dat. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen en betaaloplossingen. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Wel zo handig, alles onder één dak. Bovendien krijg je als startende ondernemer je eerste 6 maanden Rabo Startersvoordeel.

  Ontdek meer verzekeringen en betaaloplossingen voor starters

  Voorbeeld ondernemingsplan

  Ook handig: voorbeeld ondernemingsplan

  Een ondernemingsplan schrijven kan een flinke klus zijn, maar het is wel slim om te doen. Het helpt je om je ideeën concreet te maken en je doelen te bereiken. Voor wat houvast en inspiratie hebben we een template én voor zeven branches een bedrijfsplan voorbeeld gratis voor je klaar staan.

  Naar de voorbeeld ondernemingsplannen Bekijk onze extra schrijftips

  Zelf regelen & Contact