In november en december van 2017 was het in 14 steden tijd voor Startup Now. Het event voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar zijn start steeds uitstelt. De events zitten er helaas weer op (behalve Maastricht: uitgesteld vanwege extreem winters weer), maar dat is natuurlijk geen reden om de start van jouw bedrijf uit te stellen. Op IkGaStarten.nl vind je 4000+ artikelen die je op weg helpen.

Je hebt natuurlijk wel wat gemist

Kijk zelf maar, dit filmpje is gemaakt in Leiden.

Geef jezelf een dosis Startup Now-energie en bekijk de filmpjes die we tijdens Startup Now lieten zien.

Bekijk de playlist op YouTube

Wat was Startup Now voor event?

In 14 steden door het hele land. Gratis. Voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar niet weet hoe te beginnen. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over de start van hun bedrijf. Over hun uitstelgedrag, het moment dat ze besloten ervoor te gaan en hun succes. En met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. Persoonlijk, inspirerend en motiverend.

Bedankt sprekers!

Edwin de Koeijer, IJscuypjeErwin van der Vlist, SpeakapRoel Bakker, State of footballTaco Hermeling, TB EventsErik Jan Kwakkel en Peter van der Jagt, DTILEErik-Jan Schreurs, ReSnapBartel Geleijnse, The Colour KitchenSander Overweg, HoutloodsGemma Broekhuis, MilestoneFrank Groot, KINO RotterdamEddy te Rietstap, Cycloon Post & FietskoeriersRonald Visser, Bats UitzendbureauStef van der Ziel, Jet-StreamRichard van Aken, z8 Shemara Pijpers,  Ridiculously GoodJoost Kling, EatdutchwafflesRalph van Bemmel, Bird BreweryMichel Scheidt, ImproversLuuk Schormans, HBL OnlineWillem Neutkens, Bij de NeutNiek de Jong,  SustainderBenjamin Derksen, FrankEline Leijten, PlugifyJasper Gabriëlse, SeepjeOjo Meijers, TaxiTender Johnny Ma, SAP | Bagel en Juice BarJohan Kuiper, Mirari GroupTom Hardick, I-Pack

Zelf regelen & Contact