Donderdag 7 december, Den Haag: Startup Now

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Speciale gasten Eline Leijten van Plugify en Jasper Gabriëlse van Seepje vertellen over hun start. Een mooie kans om hun verhaal te horen én geïnspireerd met je eigen bedrijf aan de slag te gaan.

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Donderdag 7 december, Paard Den Haag

Ontvangst: 15.30 uur
Programma: 16.00 tot 17.45 uur
Netwerkborrel: 17.45 tot 19.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Eline Leijten

Vaste prik op veel feestjes: de Hermes House Band. Eline Leijten was er zangeres. Eenmaal afgestudeerd bleef het podium lonken. Eline nam ontslag en startte Plugify: een online platform waar iedereen artiesten kan boeken. Startgeld verzamelde ze met crowdfunding. Plugify draait nu in Nederland en België, de rest van Europa staat op de agenda.

www.plugify.nl

Jasper Gabriëlse

In 2013 zag Jasper Gabriëlse op tv hoe mensen in Nepal zeep maken van vruchtenschillen. Hij schraapte zijn stufi bij elkaar, legde contact met een Nepalese schillenboer en importeerde een lading schillen. Nu is Seepje bij zo’n 1.100 winkels verkrijgbaar. Hij doet letterlijk goede zaken: dankzij eerlijke afspraken mag hij het Fairtrade certificaat voeren.

www.seepje.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

Het Paard

Paard
Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag

www.paard.nl

Contact

Rabobank