Maandag 11 december, Maastricht: Startup Now

Update 11-12-2017: Code Rood! Helaas moeten we Startup Now Maastricht aflasten, vanwege het winterweer. Onze host is al uren onderweg, maar kan echt niet verder, de A2 is zelfs afgesloten. We gaan een nieuwe datum prikken, je hoort snel wanneer.

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Speciale gasten Ojo Meijers van TaxiTender en Johnny Ma van SAP Bagel & Juice Bar vertellen over hun start. Een mooie kans om hun verhaal te horen én geïnspireerd met je eigen bedrijf aan de slag te gaan.

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Maandag 11 december, Lumière Maastricht

Ontvangst: 15.30 uur
Programma: 16.00 tot 17.45 uur
Netwerkborrel: 17.45 tot 19.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Ojo Meijers

Ojo Meijers wil dat TaxiTender ‘de booking.com van de taxiwereld’ wordt. Zijn bedrijf groeit flink dus dat kán lukken. TaxiTender (2014) is een wereldwijd boekingsplatform dat toegang biedt tot het grootste taxinetwerk voor reizigers en channelpartners. Het voert in ruim 100 landen ritten uit vanaf 1.000 vliegvelden. Partners zijn o.a. TUI en KLM/Air France.

www.taxitender.com

Johnny Ma

Johnny Ma groeide op in de verschillende Chinese restaurants van zijn ouders. In eerste instantie had hij geen ambitie om de traditie voort te zetten, maar uiteindelijk begon het toch te kriebelen. Hij nam restaurant Umami over en al snel kreeg hij de Michélin BIB Gourmand. In 2016 opende SAP en binnen een half jaar won diverse prijzen.

www.sap-bar.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

Lumière

Lumière
Bassin 88
6211 AK Maastricht

www.lumiere.nl

Contact

Rabobank