Bol.com biedt haar verkooppartners Flexibele Financiering

Ondernemers die verkopen via bol.com kunnen profiteren van een nieuwe flexibele financiering. Bijzonder aan deze financiering is dat omzetdata uit het bol.com platform wordt gebruikt als basis voor deze lening. Ook is de maandelijkse aflossing gebaseerd op omzet via bol.com.

Omzetdata versnelt het aanvraag proces

In deze samenwerking hebben Rabobank en bol.com een gedeeltelijke integratie tot stand gebracht. Vanuit het partnerplatform van bol.com worden verkopers verwezen naar het aanvraagproces van Rabobank. Hier wordt hen gevraagd de omzetdata te koppelen en zo kan er in 10 minuten een Flexibele Financiering van €5.000 tot €250.000 worden aangevraagd met een looptijd tussen de 3 en 12 maanden.

Flexibele afbetaling mogelijk door inzicht in real-time omzet

De koppeling van omzetdata geeft verkooppartners ook de mogelijkheid om hun aflossing mee te laten bewegen met de omzet. In maanden met een hoge omzet los je meer af, terwijl je in maanden met een lagere omzet juist minder aflost. Een flexibele financiering dus, waarmee retailers hun doelen veilig en snel kunnen realiseren.

Hand met smartphone en iconen van fies, auto en raket

Gedeeltelijke integratie versoepelt het gebruiksgemak

De samenwerking met bol.com is een goed voorbeeld van gedeeltelijke integratie van Embedded Lending. De verkooppartner kan zijn data uit het bol.com platform delen met Rabobank voor het aanvragen van een financieringsaanbod. Rabobank legt dit op haar eigen platform voor. Zo is een financiering makkelijk en snel aangevraagd.

Close-up verkopersaccount Bol.com: blauwe achtergrond met witte letters 12 openstaande bestellingen

Uniek in de Nederlandse markt

Volgens Margeret Versteden, directeur Platform bij bol.com, is de samenwerking met Rabobank een volgende stap in de service voor partners. “Bol.com gelooft in de kracht van samenwerken, want alleen samen met de verkooppartners kan bol.com haar klanten de beste winkel(ervaring) bieden. Rabobank is hier op het gebied van financiering een mooi voorbeeld van. De verkoophistorie van bol.com partners kan ze nu helpen bij het verkrijgen van een flexibele lening die uniek is in de Nederlandse markt en die partners helpt om seizoenspieken makkelijker op te vangen.”

Meer weten over de integratievormen van onze innovatieve producten?