Vrouw overhandigt papieren aan man in roze wachtkamer

Eleanor helpt ZZP-ers direct hun facturen betaald te krijgen

Eleonor verbindt mensen. Heeft een bedrijf een opdracht? Vaak horen freelancers via hun netwerk over kansen. Met Eleonor kunnen de verbinders uit dit netwerk beloond worden voor hun inzet. Wanneer de freelancer vervolgens aan de slag gaat kan de administratie en facturering via Eleanor worden opgepakt. Om hierbij de wachttijden te verkorten, heeft Eleanor Factuur Financiering in haar platform opgenomen. Zo krijgen zowel verbinders als freelancers direct betaald.

Integratie in elke stap van de klantreis

Om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zien biedt Eleanor Factuur Financieren op verschillende momenten in het proces aan.

Oriëntatie

Op de homepage staat de mogelijkheid om een factuur te financieren direct genoemd. Zo onderscheidt Eleanor zich van concurrenten. Freelancers weten direct dat zij zeer snel hun ingediende facturen kunnen laten uitbetalen.

Gebruik – overzicht

Wanneer een verbinder of freelancer is ingelogd in de Eleanor omgeving kan hij of zij zien welke bedragen er nog open staan bij klanten. Ook hier kan hij of zij er direct voor kiezen om de factuur uit te laten betalen door op een link te klikken.

Gebruik - facturatie

Wanneer een factuur verzonden wordt krijgt de verbinder of freelancer direct weer de mogelijkheid deze uit te laten betalen. Door een QR code te scannen kan de factuur financiering direct worden aangevraagd.

Beperkte integratie met een test & learn aanpak

Factuur Financieren is in de front-end van Eleanor verweven op diverse punten in de klantreis. Hierdoor wordt er goed gemeten waar de relevantie ligt voor Eleanor gebruikers. Omdat Eleanor zich in een start-up fase bevindt is er nog niet gekozen voor volledige integratie. De mening van de gebruiker is leidend in de ontwikkeling van het platform. Juist de beperkte integratie van Factuur Financieren geeft in deze fase het meeste flexibiliteit en voegt direct waarde toe voor de gebruikers.

Hand met smartphone en iconen van fies, auto en raket

“Eleanor is dankbaar voor deze unieke samenwerking met de Rabobank omdat hun innovatieve financieringsoplossing van grote toegevoegde waarde zijn voor de gebruikers van het platform. Mike Philips – Founder Eleanor”

Net als Eleanor Factuur Financieren aanbieden?

Wil je graag meer informatie over Factuur Financieren of bespreken hoe deze dienst jouw platform kan versterken? Neem contact met ons op!