Een man en vrouw werken in een plantenwinkel

Rabobank en e-Boekhouden.nl: eenvoudig boekhouden én facturen financieren

Rabobank en e-Boekhouden.nl zorgen samen dat ondernemers niet langer hoeven te wachten op hun geld. Zo kunnen e-Boekhouden.nl klanten vanuit de administratiesoftware facturen laten financieren door Rabobank. Met onze samenwerking bieden we een oplossing voor direct werkkapitaal om verder te ondernemen. Snel én eenvoudig, zoals de klanten van e-Boekhouden.nl gewend zijn.

e-Boekhouden.nl verrijkt haar aanbod met financiering

Het boekhoudprogramma van e-Boekhouden.nl is een administratiesoftware voor boekhouding, facturering, voorraadbeheer en nog veel meer. Het is gebouwd door en voor ondernemers zodat ze sneller en makkelijker kunnen werken. Het online boekhoudprogramma maakt het mogelijk om boekhouden eenvoudig te maken voor ze. Nu is daar een nieuwe innovatieve oplossing aan toegevoegd. Factuur Financiering: financiering van openstaande facturen.

Met Factuur Financiering kunnen e-Boekhouden.nl klanten meerdere facturen financieren, tot een maximum bedrag van totaal € 100.000. Ze hebben de controle, want er is geen contact met hun debiteur. Ook hebben ze snel duidelijkheid over hun aanvraag.

Hoe werkt het?

Op het platform van e-Boekhouden.nl vinden klanten op twee plekken (onder de tabbladen Boekhouden en Factureren) een knop van Factuur Financiering. Met één druk op deze knop kunnen ze kiezen om hun facturen te laten financieren. Factuur Financiering kunnen ze snel én eenvoudig aanvragen.

Een screenshot van -Boekhouden
Een screenshot van e-Boekhouden

Samenwerken zodat klanten kunnen groeien

Dankzij deze innovatieve samenwerking bieden e-Boekhouden.nl en Rabobank klanten de mogelijkheid zich meer te concentreren en focussen op het verhogen van hun omzet. “Met een goede samenwerking bereik je veel meer. e-Boekhouden.nl zet ons product in op hun platform waarop hun klanten kunnen bankieren zoals zij dat willen. Zo zorgen we samen dat ze kunnen groeien”, vertelt Onder Ulucan, Lead Strategic Partner Management Rabobank Embedded Lending.

Samen bieden we een oplossing voor direct werkkapitaal om verder te ondernemen.