Teamcaptain Wouter Haan, Financieel specialist Mariet van Duijn en Digitaal specialist Bas van der Lans vormen samen het E-Team. Zij gaan op bezoek bij ondernemers die een volgende stap willen zetten op het gebied van digitalisering en automatisering, maar niet goed weten hoe. Bekijk nu de tweede aflevering bij hoveniersbedrijf Wielemaker Tuinen.

A Brend

Brenda Hendriks en Roij van Koolwijk staan aan het roer van sieradenmerk A Brend. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt. En nu is het tijd voor de volgende stap. Wouter Haan (Reclameland), Mariet van Duijn (Rabobank) en Bas van der Lans (Van Ons) helpen hen bij het efficiënter inrichten van het voorraadsysteem, zodat ze ook online kunnen groeien.

Bezoek de website van A Brend Bezoek de website van Reclameland Bezoek de website van Van Ons

Wielemaker Tuinen

Wielemaker Tuinen is het bedrijf van Dirk en Martyn Wielemaker. Het familiebedrijf verkoopt tuinmaterialen online én fysiek in hun eigen showroom. Maar hoe kunnen ze dit nu het beste combineren? Wouter Haan (Reclameland), Mariet van Duijn (Rabobank) en Bas van der Lans (Van Ons) helpen Wielemaker Tuinen ook online groeien. 

Bezoek de website van Wielemaker Tuinen Bezoek de website van Reclameland Bezoek de website van Van Ons